Administrator SzajBajk Opublikowano 15 Stycznia 2018 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2018 W czwartej części naszej serii #mojewyzwanie podsumowujemy zadania: analiza cukrów i błonnika w naszej diecie (Mocno Zabiegany), planki (SzajBajk). Nowe zadania to: zimne prysznice (Mocno Zabiegany), analiza wydajności dnia (SzajBajk).
GBike Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Według mnie cukier to cukier i pojęcie dobrego cukru nie istnieje. Cukier uzależnia jak każda przyjemność i zerwać z tym uzależnieniem jest niezwykle trudno. Podczas długotrwałego wysiłku niestety czasem cukier jest nieodzowny. Zimne prysznice ? Może bezpieczniej jest brać je chłodne, ale właśnie po mocnym wysilku podobno mają jakis dobry wplyw na mięśnie.
Ireneusz Maśliński Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Od czasu gdy przestałem jeść cukier, przestałem się przeziębiać . Czasem zdarzały się wpadki i zachorowałem, ale to dlatego, że się skusiłem na coś słodkiego. Ostatnio na imieninach dostałem ostrzeżenie - drapanie w gardle po trzech kawałkach słodkości. To cała historia dlaczego jestem tak wrażliwy na cukier, ale teraz jest tak, że latami nie choruję, gdy nie jem cukru w żadnej postaci. Słodzę herbatę i koktajle owocowe Stewią.
Rekomendowane odpowiedzi