ze4lot Napisano 12 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2017 Nie ma głupich pytań... Czym się kierować decydując po której stronie kierownicy zainstalować manetkę blokady amora? Samą wygodą? Stroną kapturka blokującego amor? Czymś jeszcze innym? Zaznaczę, że mam obie manetki do przerzutek przód/tył. Odnośnik do komentarza
Wiktor00863 Napisano 12 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2017 Raczej wygodą. Ważne abyś łatwo dosięgał do niej nie musząc za bardzo puszczać kierownicy Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 12 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2017 ja mam po prawej stronie bo tak mi wygodniej zamontuj tam gdzie Ci bedzie wygodniej obsługiwać Odnośnik do komentarza
mariuszm Napisano 12 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2017 Wyłącznie wygodą. Ja akurat mam po lewej stronie, bo często zdarza mi się manewrować manetką amora podczas zmiany biegów na kasecie, a jedną ręką naraz bym tego nie ogarnął . Odnośnik do komentarza
Mały1990 Napisano 12 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2017 Tylko i wyłącznie wygodą Ale najważniejsze gdy już zdecydujesz po której stronie ma być manetka to na takiej odległości abyś mógł swobodnie operować kciukiem i manetkę zmiany biegów o raz manetki amora ( taka moja mała rada ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
artfal Napisano 12 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2017 Ja mam po prawej stronie, ponieważ tak mi wygodniej, nie mam przedniej przerzutki i co ważne kierownica wygląda estetycznie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi