Kajgana Napisano 10 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 10 Styczeń 2018 Od przyszłego tygodnia zostaje wysłany na szkolenie do Wrocławia. Trwać ono będzie do końca lutego. Szkolenie, jak to szkolenie, kończyć się będzie koło 16 ( mam nadzieję ze wcześniej). Planuję wziąć rower. Co możecie doradzić, gdzie się wybrać wieczorami? Głównie asfalt, trasy do 50 km. Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 10 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 10 Styczeń 2018 Wrocław - Skotniki - Radłów-Czachowo-Wrocław (słynna prababka - podjazd 14% nachylenia) Wrocław - Maślice - Wilkszyn-Brzezina- Wrocław (Leśnica) Wrocław - Leśnica (Wrocław) - Brzezina - Brzezinka Średzka - Mrozów Miękinia-Wrocław Wrocław - Sadków - Smolec - Pietrzykowice- Cesarzowice - Wrocław We Wrocku masz też dużo tras rowerowych na wałach, jednak z wyłaczeniem roweru szosowego. Po smamy Wrocku też nożesz się w miarę bezpiecznie pokręcić,bo jest dużo ścieżek rowerowych Odnośnik do komentarza
Kajgana Napisano 25 Styczeń 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Styczeń 2018 A jakieś propozycje skąd wziąć rower? Rower miejski w zimie w Wrocławiu nie istnieje. Swojego nie mam jak przywieźć, a i soli tyle tu sypią, że żal by mi go było ( serio, czasem aż mini zaspy solne są!) Jakąś wypożyczalnia? Odnośnik do komentarza
remigiusz Napisano 25 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 25 Styczeń 2018 W tą zimę jeszcze ani razu po żadnej soli nie jechałem,a jeżdżę codziennie. Co do wypożyczalni to na zimę wszystko umiera Odnośnik do komentarza
Kajgana Napisano 26 Styczeń 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Styczeń 2018 Takie ilości na starym mieście spotykałem co 5-6m... Może tylko przypadek, jedenźxle ustawiony rozrzutnik, ale mnie przestraszyło:) Odnośnik do komentarza
remigiusz Napisano 27 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 27 Styczeń 2018 Coś widocznie posypali. Ale ogólnie czysto. Odnośnik do komentarza
Yarpenn Napisano 3 Luty 2018 Udostępnij Napisano 3 Luty 2018 Raczej w zimie nic nie wypożyczysz, bo nikt nie podejrzewa, że ktoś będzie chętny to zrobić (daj znać, jeśli okazało się inaczej). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi