Skocz do zawartości

Polkowice i okolice max do 50-100 km (Grubas)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim z dolnego śląska czy znajdę kompana lub grupkę która pojeździła by ze mną na rowerku?

Preferuje weekendy i od czasu do czasu w tygodniu
Pracuje w systemie 4 zmianowym więc potrafię się dostosować grunt by nie jeździć solo, bo nudno i smutno

Pozdrawiam Patryś

Opublikowano

4 zmiany, chyba wyczuwam pracę na w KGMIE ??. Jaki rodzaj jazdy preferujesz, szosówka z dłuższymi dystansami czy popularne w tej okolicy MTB? 

Opublikowano

Dokładniej to praca w firmie, mam rowerek trekingowy każdy rodzaj jest dobry oby nie korzenie bo mam lemondkę i nadgarstki nie dadzą rady.Na MTB też mogę się poświecić grunt że nie samemu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli lubisz wykręcać setkę i wstawać o 5 rano w niedzielę, to od czasu do czasu moglibyśmy się przejechać. Niestety moja pora mało komu pasuje, dlatego zazwyczaj jeżdżę sam. Wstaje tak wcześnie żeby potem mieć czas dla rodziny. Mieszkam 20 km od Polkowic, więc całkiem blisko. Warunek jest jeden, nie może padać, bo nie lubię jeździć w deszczu :-)

Opublikowano

Witam Bardzo chętnie, nawet jestem za ale też mam warunek niech temperatura wskoczy na ok 10 st rano, 5 rano w niedziele mogę przetrwać niema tragedii, tylko ta temperatura

Opublikowano

Może w maju będzie trochę lepiej, to wtedy się zgadamy, a może i jeszcze ktoś się dołączy. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A jaką macie średnią prędkość, na jakich dystansach się poruszacie?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to dystans 100-150 km robię ze średnią ok 20-25km/h.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

To nie na mnie za wolno troszkę, ja 100KM, ze średnią 30km/h poniżej nie schodzę raczej.

Także szukałbym kogoś szybszego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zawsze można jechać na etapy, jeszcze nie robiłem trasy 100 km + na szybkość a na przyjemność i oglądanie przyrody,

ja może do formy wrócę za 3-4 tygodnie