Skocz do zawartości

Koszulka do 200 zł

Jakubek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, szukam koszulki do 200 zł oczywiście w pełni rozpinana i z kieszeniami z tyłu. Najlepiej z zielonym szajbajkowym motywem ale może być też z czerwonymi. Rozmiar M.

Moim faworytem jest Kross pro ale mam też do was pytanie jak jest z jakością ich produktów?  Innym mocny zawodnikiem jestem roggeli umbria i kolor by się nawet zgadzał, tylko do co do tej  firmy też się naczytalem o dyskusyjnej jakości. 

Tak więc co sądzicie o tych modelach albo macie jakieś inne godne polecenia?

Edytowane przez Jakubek
Opublikowano

Jeden z moich strojów do komplet KROSS-a. Służyć mi będzie już drugi sezon. Świetny materiał i wkładka. Koszulka strefowa, tzn m. innymi pod pachami inna gęstość materiału. Ściągacze silikonowe, po wielu praniach jak nowe. Polecam. Komplet kupisz za około 400 zł. 

14195291_10208118201326603_9139366388591

• Pomógł 1
Opublikowano

Też niezła ale chyba pójdę w krossa bo mam sklep niedaleko i mogę sobie spokojnie przymierzyć. 

Opublikowano

Endura robi bardzo dobre rzeczy i powinieneś coś znaleźć w tej cenie.

Opublikowano

Polecam odzież Pearl Izumie, naprawdę świetna jakość. Około 200 pln powinieneś dostać już jakiś przyzwoity model koszulki.

Opublikowano

A koszulka Trek Factory Racing Bontragera ? jakieś opinie mam możliwość zakupu za przyzwoite pieniążki ale czy warto???  

Opublikowano
19 godzin temu, specialized34 napisał:

A koszulka Trek Factory Racing Bontragera ? jakieś opinie mam możliwość zakupu za przyzwoite pieniążki ale czy warto???  

Jeśli oryginał, to na bank warto. Ale oryginał ciężko dostać w fajnych pieniądzach. :) Ile to jest to Twoje "przyzwoite"? :D

Opublikowano

Oryginalna prosto ze sklepu po znajomości za 180zł 

Opublikowano

Aha bo wpadła mi w oko jak nie jedna panienka :D Ale wezmę dzięki za pomoc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na ten sezon zakupiłem sobie komplet ciuchów krossa z serii pave. Jak się sprawują w praktyce nie wiem bo za oknem cały czas zima i nie miałem okazji ich wypróbować. Jednak przymierzając je w domu ładnie leżą i są dobrze dopasowane. wykończone też są przyzwoicie, szwy solidne i nic się nie pruję.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
23 godziny temu, Stryjek napisał:

Po 160zł masz u Huzara świetne koszulki Kalisto, miałem sporo ciuchów różnych firm i te uważam za jedne z lepszych, a cena jest bardzo atrakcyjna. 

http://sklep.huzarski.pl/2_kallisto?p=2

Szkoda, że damskie jedynie w różowym kolorze :( 

• 1 rok później...
Opublikowano

Odgrzewam kotleta.

Szukam koszulki all black, ew. jakieś małe, białe akcenty. Chcę się wyrobić w tych 200 plnach

Przejrzałem te popularniejsze, budżetowe marki ale brak takiego produktu w takiej cenie. Zostaje szukanie promocji

Ma ktoś jakieś mniej oczywiste pomysły?

Opublikowano
24 minuty temu, Łabędź napisał:

Na kilka modeli bontragera trafiłem i wszystko byłoby ok, gdyby nie "luźniejszy krój" a generalnie preferuję kompresyjne ciuchy.

Trafiłem nawet na coś mega fajnego, ale rozmiar L/XL jest nieosiągalny.

jpg

Coś już wygrzebałem ale poprzeglądam jeszcze, może będzie coś ciekawego

https://www.bikester.pl/northwave-force-koszulka-kolarska-czarny-550328.html

https://shop.pearlizumi-eu.com/pl-pl/meskie-koszulki-rowerowe-z-krotkim-rekawem/koszulka-select-black-111218255xll#c0=meska&c1=meska-odziez-rowerowa&c2=meskie-koszulki-rowerowe-z-krotkim-rekawem&sort=price_asc&pnr=9

Opublikowano
W dniu 29.11.2017 o 10:33, Stryjek napisał:

Po 160zł masz u Huzara świetne koszulki Kalisto, miałem sporo ciuchów różnych firm i te uważam za jedne z lepszych, a cena jest bardzo atrakcyjna. 

http://sklep.huzarski.pl/2_kallisto?p=2

Czy mają gumkę silikonową na dole? Jak z rozmiarówką?

Opublikowano
Czy mają gumkę silikonową na dole? Jak z rozmiarówką?

Tak jest pasek silikonu. Rozmiarówka jest na normalnych ludzi a nie wycieniowanych prosów.

Mam XL na 180cm wzrostu i 90kg wagi.

00dd264feae60443ec688fd9587daea7.jpg

Opublikowano

Chętnie bym kupił coś od Huzara, ale nie ma nic w mojej kolorystyce (czarno-biało-czerwone) :(

• Lubię to! 1