Skocz do zawartości

Vienna Life Lang Team - Maratony Rowerowe - edycja Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie.

Tradycyjnie jak co roku w moim ukochanym mieście będzie maraton.

Chciałbym zapytać czy ktoś z SzajBajków będzie startować, jeśli tak to na jakim dystansie?

Ja się szykuję więc raczej sobie wystartuje i tak jak zawsze będę walczyć ze słabościami swoimi.

Liczy się fun z jazdy i widoki ;)

http://www.viennalifemaraton.pl/maraton-krakow/#1485122322832-b148868d-a6b3

2_etap_krakow_zoom.jpg

2_wys_krak_medio-1.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Też zamierzam wystartować. Tyle tylko, że ja się zasadzam raczej na dystans mini.

Opublikowano
9 godzin temu, Łabędź napisał:

Też zamierzam wystartować. Tyle tylko, że ja się zasadzam raczej na dystans mini.

U mnie jednak też, z córka jadę :-)

Opublikowano

Bardzo słusznie, zarażaj pasją ile wlezie od małego! ;)

Moja córka przyjdzie na świat dopiero w lipcu, więc siłą rzeczy jeszcze nie jeździ. :D

Opublikowano
10 minut temu, Łabędź napisał:

...od małego! ;)

moja córka ma 15 lat ;-) :P prawie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chłopaki, może nie dublujmy i piszmy my krakusy i okoliczni w wątku w lokalnym dziale małopolskie

Opublikowano

Właśnie odebrałem pakiet startowy. Jutro atakuje mini ? 

Opublikowano
6 godzin temu, patafian napisał:

Właśnie odebrałem pakiet startowy. Jutro atakuje mini ? 

Czemu MINI :P MINI jest krótkie :P

Opublikowano

Również jadę dystans mini. Jadę pierwszy raz w Vienna czyli będę startował z ostatniego sektora mini :/ Co do kładki to mam nadzieje że tam się nie zakorkuje bo można stracić dużo czasu. Powodzenia :) 

Opublikowano (edytowane)

346 ?

PS: wszystko pieknie i fajnie, ale kto do jasnej ciasnej skosił trawę dzien przed zawodami? 30 minut to cholerstwo czysciłem...

Edytowane przez patafian
Opublikowano

Poza limitem czasu na MEDIO, ale dojechałem dystansowo zgodnie :P

Masakra była w Wolskim.

Opublikowano

ważne, że przejechałeś caly dystans , gratulacje ;)

Opublikowano
10 godzin temu, patafian napisał:

346 ?

PS: wszystko pieknie i fajnie, ale kto do jasnej ciasnej skosił trawę dzien przed zawodami? 30 minut to cholerstwo czysciłem...

Ta trawa, to mi się tak wkręciła w napęd, że się zastanawiałem, czy nie upleść z niej sznurka i nie zastąpić nim łańcucha. :D Masakra. Chyba bardziej mi uwaliła rower niż te tony błota na trasie. A ja - 210 open, 73 w kategorii wiekowej. Nieźle chyba, jak na pierwszy raz. ;)

Opublikowano

Za zwinięcie mi mety sprzed nosa, mam na nich focha :P

Opublikowano (edytowane)

Ja zaliczyłem 5 upadków i wszystkie na tych zjazdach błotnych :) Startowałem z 11 sektora wiec droga była już rozjechana na maxa. Open 131 a w swojej kategorii M3 49 miejsce :D Wybieracie się do Częstochowy w sobotę 20 Maja ?? :)  

received_1420020391388246.jpeg Edytowane przez SeBo
Opublikowano
7 godzin temu, SeBo napisał:

Open 131 a w swojej kategorii M3 49 miejsce

No nieźle! :) Gratuluję.

Opublikowano (edytowane)

Wynik ekstra, a na takich warunkach to już wogóle :) Ale chyba prawdziwe zadanie z gwiazdką to dopranie tych ciuchów...

Ciekawe jest to że rok temu na objeździe trasy chyba w środę albo czwartek było naprawdę mega błoto, do tego pod koniec złapała nas jeszcze ulewa. A w sobotę niespodzianka, słoneczko i teren kompletnie suchy. 

Edytowane przez misiojedzie
  • Pomógł 1
Opublikowano
Dnia 15.05.2017 o 06:16, misiojedzie napisał:

Wynik ekstra, a na takich warunkach to już wogóle :) Ale chyba prawdziwe zadanie z gwiazdką to dopranie tych ciuchów...

Ciekawe jest to że rok temu na objeździe trasy chyba w środę albo czwartek było naprawdę mega błoto, do tego pod koniec złapała nas jeszcze ulewa. A w sobotę niespodzianka, słoneczko i teren kompletnie suchy. 

Wydaje mi się że w tym roku późno przyszła wiosna i więcej było takich ulewnych deszczów a mało słońca i nie miało jak to wszystko przeschnąć. Do dziś nie mogę doprać koszulki tak mi ta glina wżarła się w materiał ;) 

Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez Gość