Viking Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Witam. Podczas transportu do kraju rower,który kupiłem dostał dużo niegłębokich rys. Ma ktoś z was pomysł jak się ich pozbyć? Malowanie ramy(proszkowe) zakryłoby te małe rysy?(2 warstwy)
Kuboll Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Cześć, możesz pokazać te rysy na zdjęciu? Łatwiej będzie cokolwiek doradzić.
jermak Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Witam zobacz za pastami polerskimi do lakieru samochodowego
Viking Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2018 Tutaj zdjęcie. Pasta polerska da radę?
martines80 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Powinna dać radę najpierw ścierna później delikatniejsza i powinno być błysk. Na zdjęciu wygląda to nie najgorzej, bardziej na rysy zabrudzeniowe niż uszkodzenie lakieru.
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Powinno się udać dobrą pasta polerską załatwić sprawę, jak wypolerujesz nałóż jakiś wosk samochodowy premium.
KsD Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jak jest wyczuwalna ryska pod paznokciem to można jakimś papierkiem wodnym 2000/2500 a jeżeli nie ma to pasta polerska i powinny te ryski zejść bez jakiegokolwiek problemu.
sender Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 i jak się temat zakończył? Jak na moje oko to jest to przetarte do metalu/podkładu -( nie wiem w jakiej technologi malowane są ramy w rowerach ) i żadne pasty nie pomogą.
Viking Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Opublikowano 12 Lutego 2018 Temat zakończył się tak że drobniejsze rysy w połączeniu z pastą poprostu zniknęły. Trochę głębsze zostały. Dziekuje wszystkim za pomoc i wątek do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi