Marek Horoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Witam, Szukam butów na szosę za max ( +/- 20 zł ) 300zł. Znalazłem na razie takie czy ktoś ma coś ciekawszego i wartego uwagi ? http://www.mikesport.pl/force-road-buty-rowerowe-szosowe-fluor-czarne.html Pozdro
Robak88 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Może ktoś ma inne doświadczenie, ale ja osobiście zawiodłem się na marce Force. Mam buty do MTB i są beznadziejne. Niewygodne, popękała skóra. Tak się zraziłem, że więcej od nich butów nie kupię.
Marek Horoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Oj no bo w sumie za cenę 290 zł mam możliwość kupienia shimano rp3 z klamra i chyba je kupie w takim razie
marekctr Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Polecam sprawdzony wyrób RP3 SHIMANO
Chris Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Dlaczego nie zostaniesz przy MTB? IMHO jeśli nie trenujesz ostro, nie ma sensu pchać się w szosowe. MTB są praktyczniejsze
GBike Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 44 minuty temu, Chris napisał: Dlaczego nie zostaniesz przy MTB? IMHO jeśli nie trenujesz ostro, nie ma sensu pchać się w szosowe. MTB są praktyczniejsze Akurat jestem na bieżąco i proponuję zapoznać się z moim postem:
Chris Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Pytanie na ile pomogła zmiana pedałów, a na ile zmiana ustawień bloków...
GBike Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 11 minut temu, Chris napisał: Pytanie na ile pomogła zmiana pedałów, a na ile zmiana ustawień bloków... Bloki SPD MTB mają roboczy boczny luz. Bloki SPD szosowe w wersji czerwonej takiego luzu nie posiadają . Ustawienie butów w stosunku do korby oraz tylnego trójkąta pozostało niezmienione. Do wczoraj myślałem że różnica jest niewielka i nie warta dopłacania. Dziś twierdzę że warto mieć buty i pedały typowo szosowe.
Marek Horoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 16.04.2017 o 19:58, Chris napisał: Dlaczego nie zostaniesz przy MTB? IMHO jeśli nie trenujesz ostro, nie ma sensu pchać się w szosowe. MTB są praktyczniejsze Trenuje ostro dlatego zmieniam każdy wat się liczy ! Wybrałem RP3 i nie żałuje najlepiej wydane 293 zł Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez Marek Horoś
GBike Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 12 godzin temu, Marek Horoś napisał: Wybrałem RP3 i nie żałuje najlepiej wydane 293 zł No i o to chodzi w tym wszystkim. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi