Headmoon Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego roweru i będzie to raczej mój pierwszy poważny rower. Moglibyście coś doradzić?https://www.olx.pl/oferta/rower-mtb-scott-scale-700-expert-deore-xt-rockshox-specialized-cube-gt-CID767-IDqUZYL.html
benek321 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Tak cena jest bardzo niska jak na taki osprzęt. Ciekawi mnie czemu jest tak tani ale nie będę w to wnikał.
remigiusz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ten sprzedawca ma ciągle coś fajnego w dobrej cenie. Jest na fejsie na grupie Giełda Rowerowa Wrocław. 1
nonz Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 To można stwierdzić tylko podczas okazania Zwróć uwagę, że rower pokryty jest czymś tłustym co może maskować stan jego lakieru. Sam lakier posiada wiele zamalowanych odprysków. Opona z tyłu to chińczyk a nie Continental. Tarcza hamulcowa z tyłu to też najtańszy chińczyk. Według mnie świadczy to o właścicielu, który nie chciał zbytnio inwestować w zużyte części. Koniecznie trzeba sprawdzić ten rower przed zakupem.
Rekomendowane odpowiedzi