jarom Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Nie wiem, czy to właściwy dział? Bo polecam - w zasadzie - czapkę :). Znalazłem taką "czapkę boluetooth" w Decathlonie na półce z ciuchami dla biegaczy. Za, bodaj 79zł. Kupiłem z ciekawości - przecież zawsze mogę zwrócić - pomyślałem. A czapko-słuchawki okazały się znakomite! I dlatego polecam. Grają więcej niż poprawnie, parują się bez łaski (ja uzywam z zegarkiem Huawai Watch2) i co najwazniejsze - maja mikrofon na tyle czuły, ze rozmawia się wygodnie przez... czapkę. Czapka uszyta jest z czegoś elastycznego, co dobrze przylega i nie jest w tym zimno. słuchawki są na tyle obok uszu, ze nie ograniczają, jak douszne, kontaktu z otoczeniem. W sklepie internetowym decathlonu tego cuda nie znalazłem, więc daję zdjęcie, bo pudełko ciemne, nie zachęca i zwykle wcisnięte miedzy rękawiczki i inne czapki. P.S. Do tej pory uzywałem dość drogich słuchawek dokanałowych Harman-Kardon, ale w tej sytuacji HK nie przydadzą mi się do... wiosny.
empet Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Fajny patent Na rowerze nie lubię słuchać muzyki, ale jakby biegał, to od razu bym brał. W sklepie online jest do wyszukania pod kodem 8393529
jarom Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2017 Dnia 24.12.2017 o 13:51, empet napisał: Fajny patent Na rowerze nie lubię słuchać muzyki, ale jakby biegał, to od razu bym brał. W sklepie online jest do wyszukania pod kodem 8393529 Ne muszisz słuchać muzyki. Mozesz słuchać nawigacji, albo wirtualnego trenera Najważniejsze, że czapka nie ogranicza słyszalności dookoła.
Rekomendowane odpowiedzi