Skocz do zawartości

Mostek ahead w starej szosie

Marek Horoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie czy pod tak długa główkę ramy uda mi sie zamontować stery i mostek ahead. Cos polecacie ? Zdjęcie by zobaczyć sytuacje. 

Jak to rozwiązać ? 

IMG_20170409_124526.jpg

Opublikowano

to jest rama do sterów jedno calowych jak dobrze widzę, więc Ci sie moim zdaniem nie uda. 

Opublikowano

Juz mam rozwiązanie :) specjalne przejściówki są na ahead :) Dzięki za chęci :)  wiec jednak sie da ! Temat zostawiam gdyby ktoś miał wątpliwości 

Opublikowano
1 minutę temu, samuel_87 napisał:

http://allegro.pl/adapter-reduktor-ahead-22-2-28-6-redukcja-q-82s-i6064386019.html nie musze ! :D jest dużo rodzajów przejsciowek wiec spokojnie każdy cos dla siebie znajdzie 

Opublikowano

masakra, czego teraz nie wymyślą, pytanie czy to bezpieczne , ale tego już nie wiem

przepraszam kolego mój błąd takich przejściówek na oczy nie widziałem wcześniej.

Opublikowano

Dostałem odpowiedź od ostrokolowcow i fanatyków stali :D tez nie wiedziałem ze takie cos jest ale widać jest tego masa i jak najbardziej sie sprawdzają. Są jeszcze jakieś nakładki na rurki jednocalowe w widelcach aby była grubość mostka. Kosmos dla mnie :D ale myślę temat sie przyda 

Opublikowano (edytowane)

Potwierdzam da się, działa a wygląda to tak:

mostek.jpg

Edytowane przez GBike
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 9.07.2017 o 08:25, maciek1986pl napisał:

Cześć. Też posiadam starą szosę i zaintetesował mnie twój przypadek:) wrzuć później foty jak to wygląda i krótki opis montażu:) pozdrawiam.

Rower dawno zmontowany ale efekt jest taki 

IMG_20170703_210751.jpg
Opublikowano

Piękny:) ja szykuje swojego do publikacji. Tez retro rama z nowszymi osprzętem:)