Freud Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Proszę Was o pomoc. Rozebrać łatwo, złożyć ciężej Mam TREK'a Emonda i jakiś czas temu go serwisowałem i cały był rozłożony na części pierwsze. Przyszło mi go dziś składać i mam dwa pierścienie, które nie wiem do czego służą. Napis na nich to IH UNDUSTRIES 11/8'' Φ28.6 Ich średnica wewn. idealnie pasuje do rury sterowej. Nie wiem jednak gdzie je wsadzić (pomiędzy jakie elementy). Czy może gdzieś nad/pod łożyska rury sterowej, czy może pomiędzy podkładki dystansujące? Czy wie ktoś gdzie je dokładnie wsadzić? Tutaj widzę 3 takie (znalezione w google grafika): Chyba tutaj to jest widoczne: http://joemonster.org/phorum/read.php?f=15&t=2339914 Czyli jest tak: 1. Łożysko 2. Nakładka po której jeździ łożysko 3. Ten płaski pierścień o którym pytam... Dobrze widzę? I tak powinno to wyglądać zarówno od dołu jak i góry? Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Freud
Nath_147 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 tylko od góry, od dołu tego nie wciśniesz jak masz taperowaną rurę sterową, ja u siebie umieściłem między pierścieniem klinującym a nakładką sterów, 1
Red Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Te podkładki montujesz miedzy klin a podkładkę stożkową. 1
Freud Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Dziękuję panowie. Wątek wyczerpany - można zamknąć Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Freud
Rekomendowane odpowiedzi