Arkadiusz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, Drodzy rowerzysci, nowy sezon zbliża się szybko a ja dalej nie wiem co kupić z budzetem 10k, co powiecie o tym? http://www.romet.pl/Rower,MONSUN_29_3,10,727,730,14786,2018.html Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Arkadiusz
sebastiano19 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Za tyle kasy kupisz wszystko. Zależy od twoich preferencji. Myślę, że z ceny tego Romka uda się urwać jeszcze parę stówek. Osprzętowo klasa sama w sobie. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Arkadiusz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Osprzetowo nic podobnego nie znajde w tej cenie, tylko zastanawia mnie rama, jak to ma się w Romecie z tym karbonem
Andrzej Sawicki Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Nie wiadomo, jak się ma. To zawsze ten sam problem. Im mniejszy producent, tym bardziej losowa kontrola jakości. Parametry w każdym razie świetne. Porównywalny Canyon jest wyraźnie cięższy.
cezo80 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Rower super, pytanie czy jest mozliwosc jego kupna. Czytalem kiedys ze w romecie jest problem z tym. Moze teraz to sie zmienilo, jak ktos ma takie informacje niech mnie poprawi
Arkadiusz Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nie, nie kupiłem. Postanowiłem jeszcze jeden sezon pośmigać na moim Treku
Kokon Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Odkurzam temat ktoś ma jakieś opinie na temat tego Rometa ktoś ma może na forum ten rower? Chętnie poczytałbym w ogóle na temat rometowego karbonu ktoś ma jakieś doświadczenia warto czy nie? Czy szukać lepiej czegoś od większych i bardziej znanych zachodnich konkurentów.
Rekomendowane odpowiedzi