Skocz do zawartości

Mio 205 jak wpisac stan licznika

pinqwin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Zakupiłem parę dni temu Mio 205 i chciałbym w nim wpisać stan licznika z poprzedniego zebym wiedział wiadomo ile km mój rowerek przejechał itp. ale nie wie jak to zrobic w sklepie powiedzieli ze już wpisywali i że ponoć się da. Podłączałem Mio do kompa szukałem i lipa w Nawi nie widzę takiej opcji.

POMOCY!!!!!!!!

Opublikowano

Chyba mało jest użytkowników że zero odpowiedzi bo zależy mi na całkowitym  dystansie widniejącym w liczniku który chce widziec ile dany rower ma przejechane a nie dziennym. A jak się nie da to bede sie chciał pożegnać z tym licznikiem bo jako pierwszy zakup MIO zwiódł mnie ze tyle kasy sie wykłada a głupiej funkcji nie ma. 

Opublikowano

Dostałem wiadomość od MIO i nie ma takiej możliwości zeby wpisac stan licznika ogólny. Zaskoczyli mnie tą wiadomością bo jeżeli reklamuja MIO 205 ze to jest licznikiem z nawigacją to powinna być taka możliwość no trudno trzeba bedzie poczekać i zmienić na garmin który spełni moje wymagania.

Opublikowano

Oj tam, oj tam - ja mam model 200 - i nawet mi do głowy nie przyszło by ów miał trzymać stałą cyfrę przejechanych km.
Przecież wszystko i tak masz na Stravie, MioShare, czy Endomondo ( ja exportuję z automatu na wszystkie ) 

Pozdr :)

Opublikowano

ta tak jest tak ale chodzi mi o wpisanie całego przebiegu danego roweru jak to jest w innych licznikach ze np. po wymianie baterii wpisuje stan licznika jaki był