Korposzczur Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Organizatorzy udostępnili kalendarz na rok 2018: 14 kwietnia - Horyniec Zdrój 28 kwietnia - Przemyśl 12 maja - Wierchomla 26 maja - Kluszkowce 2 czerwca - Brzozów 16 czerwca - Łopuszna (nowy) 30 czerwca - Pruchnik 15 lipca - Wojnicz 28 lipca - Kasina Wielka (nowy) 12 sierpnia - Dukla 25 sierpnia - Myślenice (nowy) 29 września - Rzyki Mi najbardziej brakuje Samborca i Kamionki. To były najlepsze edycje w tamtym sezonie. Jak tak dalej pójdzie, to niedługo wszystko przeniosą w góry. Wstępnie piszę się na Horyniec, Przemyśl i Wojnicz. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Korposzczur
dawid1110 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Szkoda trasy z Jasła i Zakopanego Edytowane 10 Grudnia 2017 przez dawid1110
sebastiano19 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Też uważam, że szkoda Jasła. Stąd pochodzi trzecią drużyną 2017 JSC Jasło. Ale jak ktoś nie daje kasyna promocje miasta to nie ma w nim Cyklokarpat. Zauważcie ze.kurorty narciarskie są co raz k liczniejsze O czymś to świadczy. Ja i tak zrobię z 1startów jak się da bo bardzo polubiłem się ścigać niby hobby A zabawa jest przednią.Dozoba na trasie Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Korposzczur Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Napiszcie coś o trasie hobby w Kluszkowcach. Czy są bardziej strome i techniczne zjazdy niż w Przemyślu? Edytowane 24 Maja 2018 przez Korposzczur
dzordz Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 Napiszcie coś o trasie hobby w Kluszkowcach. Czy są bardziej strome i techniczne zjazdy niż w Przemyślu?Wejdź sobie na stronę CK.Tam masz podaną trudność każdej z tras.Kluszkowce mają chyba 5/5.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Korposzczur Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Opublikowano 25 Maja 2018 Tyle to wiem. Chodzi mi jednak o opinię kogoś, kto uczestniczył rok temu lub zna te tereny. Na wideo nie wygląda to tak strasznie.
Rekomendowane odpowiedzi