Dariuszcz12 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam Czy odziez produkowana przez firme z Puszczykowa BCM NOWATEX ,np. odziez vezuvio to dobrej jakosci odziez,godna polecenia?
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Mam od nich bluzę rowerową i koszulkę. Jakościowo bardzo ok.
Dariuszcz12 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 14 minut temu, Sziva napisał: Mam od nich bluzę rowerową i koszulkę. Jakościowo bardzo ok. A ta odziez,tez od nich,ale ktora nie wystepuje pod nazwa vezuvio to tez dobra jakosciowo? Pytam bo odpowiedniki ktore nie maja w nazwie vezuvio sa tansze. Teraz, Dariuszcz12 napisał: A ta odziez,tez od nich,ale ktora nie wystepuje pod nazwa vezuvio to tez dobra jakosciowo? Pytam bo odpowiedniki ktore nie maja w nazwie vezuvio sa tansze. Przy okazji:ktora bluze i koszulke posiadasz?i jak dlugo?
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 A nie wiem. Ja kupiłam te dwie rzeczy: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/nuclear-cycling-yellow-koszulka-krotki-rekaw.html http://sklep.bcmnowatex.com.pl/nuclear-cycling-yellow-koszulka-dlugi-rekaw.html Jestem zadowolona z tych produktów.
Dariuszcz12 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 21 minut temu, Sziva napisał: A nie wiem. Ja kupiłam te dwie rzeczy: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/nuclear-cycling-yellow-koszulka-krotki-rekaw.html http://sklep.bcmnowatex.com.pl/nuclear-cycling-yellow-koszulka-dlugi-rekaw.html Jestem zadowolona z tych produktów. No akurat te chyba nie maja w nazwie vezuvio. Ale w koszulce zamek nie jest odpinany na calej dlugosci?
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 5 minut temu, Dariuszcz12 napisał: Ale w koszulce zamek nie jest odpinany na calej dlugosci? Nie. Tak jak jest to w opisie - "na przodzie zamek ¾ (45cm) kryty".
Dariuszcz12 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 2 minuty temu, Sziva napisał: Nie. Tak jak jest to w opisie - "na przodzie zamek ¾ (45cm) kryty". Dzieki za pomoc. A dlugo juz masz koszulke i bluze?
Dariuszcz12 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Teraz, Sziva napisał: Coś około roku. O to dlugo. Pozdrawiam😉
Antyszprycha Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 @Dariuszcz12 a czy tak trudno skorzystać z wyszukiwarki. Czy nie potraficie zrozumieć, że tworzy się syf przez takie lenistwo ? Poniżej link dotyczący tematu na który szukasz odpowiedzi, założony we wrzesniu :
Dariuszcz12 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Antyszprycha napisał: @Dariuszcz12 a czy tak trudno skorzystać z wyszukiwarki. Czy nie potraficie zrozumieć, że tworzy się syf przez takie lenistwo ? Poniżej link dotyczący tematu na który szukasz odpowiedzi, założony we wrzesniu : No dopiero po wpisie go znalazlem.co za pech.ech zycie😀 Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Dariuszcz12
HikingTours.pl Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Jak szybko dochodzą do Was zamówienia z BCM Nowatex? Zamówiłem odzież czwarty raz ( w przeciągu półtora roku) i trzeci raz czekam już ponad trzy tygodnie. Jedna przesyłka a była przez allegro i tu czas dostawy był normalny czyli ok tygodnia. Mam pecha czy to norma? Pzdr
89neo Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 13 godzin temu, HikingTours.pl napisał: Jak szybko dochodzą do Was zamówienia z BCM Nowatex? Zamówiłem odzież czwarty raz ( w przeciągu półtora roku) i trzeci raz czekam już ponad trzy tygodnie. Jedna przesyłka a była przez allegro i tu czas dostawy był normalny czyli ok tygodnia. Mam pecha czy to norma? Pzdr Manufaktura, to w 3 tygodnie z Chin przychodzą:D
Natsky Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 17 godzin temu, HikingTours.pl napisał: Jak szybko dochodzą do Was zamówienia z BCM Nowatex? Zamówiłem odzież czwarty raz ( w przeciągu półtora roku) i trzeci raz czekam już ponad trzy tygodnie. Jedna przesyłka a była przez allegro i tu czas dostawy był normalny czyli ok tygodnia. Mam pecha czy to norma? Pzdr Właśnie przed chwilą dotarła do mnie od nich kolejna paczka. A zamawiałem już spodnie, koszulki, rękawiczki, bluzy... własnie kolejna bluza przyszła. Na żadną paczkę nie czekałem dłużej niż 3 dni robocze. A odzież bardzo dobra jakościowo. Większość rzeczy kolarskich mam zakupionych właśnie od nich i jestem z nich zadowolony.
Antyszprycha Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 mam odnich długiespodnie zimowe za 180 zeta okolo. Pampers po 400 km to jakas tragedia !!!!
Franz Mauer Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Zamawiaj w Attiq to będziesz miał na drugi dzień
HikingTours.pl Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Attiq ma fajne ubrania ale wszechobecne logo i napisy z nazwą firmy są dla mnie irytujące. Płace za produkt i nie chcę być jak bilbord reklamowy. Pzdr
Pete Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Może nie mam zbyt dużego doświadczenia i porównania, ale parę ciuchów kupowałem w outlecie na http://sklep.vergesport.com/ i po ponad 1500 km i wielu praniach są w bardzo dobrym stanie.
Rekomendowane odpowiedzi