Kruk Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Witajcie. Poszukuje lepszej obręczy 26 calowej niż tą co posiadam, 32 szprychowej do roweru MTB w przedziale cenowym 250-350 złotych, nowej, pod hamulce tarczowe. Ktoś ma jakieś ciekawe propozycje? Z góry dzięki. Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Kruk
Franz Mauer Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 A co takiego posiadasz? DT Swiss XR331 www.dt4you.pl lub w większości sklepów internetowych.
Kruk Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Mam Alexrims ZX24 i jakiś czas temu kupiłem nową piastę XT na przód i tak teraz się zastanawiam czy prze piastować koło czy zrobić po prostu świeże lepsze, stąd moje pytanie. Edyta: Ten Mavic mnie interesuje: Mavic XM 719 Disc Ma wszystko co potrzebuje tak myślę, kwestia czy to dobry wybór? Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Kruk
Franz Mauer Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 W zasadzie na obręczach Mavic nie jeździłem, ale jest to znana marka w świecie rowerowym, która bubli raczej nie produkuje. Podobnie jak DT SWISS
Rekomendowane odpowiedzi