luk30mie Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Hej co myslicie o tym spin bike-u https://www.amazon.co.uk/dp/B005VCRUE6/ref=asc_df_B005VCRUE61512388800000/?tag=pric097-21&creative=22374&creativeASIN=B005VCRUE6&linkCode=df0&smid=A3773ZF39RJTU . mam okazje kupic uzywanego za 150 funtow w dobrym stanie. czy warto czy trenazer bedzie lepszym wyborem. dodam ze mam jedynie mtb ktorego uzywam codziennie i nie widzi mi sie przekladac kola(opony) za kazdym razem do trenazera. pozdra.
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 swój rower to swój rower... ale jeśli nie chcesz przekładać koła, to sam sobie odpowiedziałeś Ja niestety na okres zimowy z jazdy outdoor musiałem zrezygnować
edmundo Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Mam negatywne doświadczenia z jazdy na rowerze stacjonarnym. Wynikają one jednak głównie z tego, że kupując go byłem "januszem", który nie zwracał uwagi na nic poza ceną. Potem okazało się, że rower był dla mnie za mały a siodełko było kompletnie niedopasowane. Nie zamierzam Cię namawiać na trenażer - potrafią one sporo kosztować. Jeśli jednak Chcesz kupować rower stacjonarny to najpierw się dobrze do niego przymierz, żeby potem nie było rozczarowań. Kupno czegoś na Allegro tylko dlatego, że jest tańsze jest kiepskim pomysłem.
luk30mie Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 juz go kupilem i jak narazie nie zaluje. mozna go ustawic praktycznie w kazdej plaszczyznie wiec dopasowanie pod siebie nie bedzie problemem. jedyne minusy jak narazie to niedzialajacy licznik kadencji (uszkodzony czujnik) oraz to ze ma polaczone na sztywno korba-kolo zamachowe wiec wrazenia inne niz na rowerze pod tym wzgledem a tak to wszystko smiga.
Rekomendowane odpowiedzi