Wojtek Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Chciałby w sobotę ktoś obskoczyć krakowskie kopce? Tutaj plan przejazdu, https://www.komoot.com/tour/25246617?ref=wtd Chcę wyruszyć od siebie około godziny 9.
Puncu Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Ja byłbym chętny ale w tych godzinach będę słodko spał po nocnej zmianie Edit. Ale jeżeli bym nie poszedl spac to planujesz szybki przejazd czy sobotnie wożenie pupy? Bo nie wiem który rower wziąć
Wojtek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 Kurcze, pewnie godzina ulegnie zmianie. Muszę iść w sobotę do pracy. Dla mnie szybka jazda to dla innych zapewne wożenie pupy ja planuję bez fajerwerków tak około 15-20 km/h.
Puncu Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 To ja wstępnie jestem zainteresowany. Co do godziny i roweru jeszcze się dogadamy 1
Zalas Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 W Niepołomicach masz jeszcze kopic Grunwaldzki
Wojtek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Kurde Panie kusisz. https://www.komoot.com/tour/25246617 Opcja uwzględniająca kopiec Grunwaldzki. Jak dla mnie ciekawsza. Edytowane 24 Listopada 2017 przez Wojtek
Wojtek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 Kolejna aktualizacja, https://www.komoot.com/tour/25246617 Po kolei. Ja ruszam z al. 29 listopada i kolejność kopców: 1. Kopiec Wandy 2. Kopiec Grunwaldzki 3. Kopiec Krakusa 4. Kopiec Jana Pawła II 5. Kopiec Kościuszki 6. Kopiec Piłsudskiego. Sam nie wiedziałem że w Krakowie jest aż 6 kopców I wszystkie można ułożyć w jedną fajną pętelkę
Zalas Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Kopiec Grunwaldzki jest w Niepołomicach A o kopcu JP II nawet nie wiedziałem a jeździłem często tą drogą Po prostu jest tak mały, że nikt na niego nie zwraca uwagi
Wojtek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 Wyjazd jutro między godziną 12 a 13 spod biedronki przy zbiegu ulic al. 29 listopada i powstańców, Tutaj:
Wojtek Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Częściowo objechane. Było super. Dzięki @Puncu za super przejażdżkę, oby tak częściej. Nasze rowery pod Kopcem Wandy Gdzieś po drodze. Muszę zainwestować w podnóżkę, nie zawsze Puncu jeździ ze mną żebym miał o czyj rower oprzeć swój Ja w całej okazałości Puncu pod kopcem Grunwaldzkim Trafiła się fajna fotka po drodze. Po powrocie rower wyglądał mniej więcej tak, ale szybka wizyta na myjni bezdotykowej załatwiła sprawę Edytowane 26 Listopada 2017 przez Wojtek 1
Zalas Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 @Wojtek Też zawsze wykorzystuję Punca w kwestii opierania o coś roweru @Puncu Pokazałeś mu który budynek ma omijać?
Gość Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Kurde, szczerze wam, chłopaki, zazdroszczę tej przejażdżki. Jak mi się w przyszłym sezonie życie osobisto - rodzinne ustabilizuje na tyle, że będę mógł wrócić do dłuższych, relaksacyjnych wycieczek rowerowych, to się też będę podpinał, jakby co. Na razie tylko dojazdy do pracy albo ewentualnie szybkie, krótkie (góra godzinne) sesje treningowe. Brawo, panowie! @Wojtek, świetnie opracowana i przedstawiona trasa w tym komoot. Good job!
Wojtek Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Komoot to bardzo fajna apka. Najpierw ustalasz przejazd a później prowadzi Cię po ścieżce, którą sobie wybrałeś. Wyszukuje na prawdę wąskie ścieżki typu przecinka w lesie zrobiona przez ekipy drwali. Pokazuje procentowo jaki jest typ trasy, w sensie czy asfalt czy szuter. Możesz wybrać też oczywiście typ roweru. Polecam. Edytowane 26 Listopada 2017 przez Wojtek
Rekomendowane odpowiedzi