Misiek82 Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Witam przesiadam się w MTB na 1x11 mam problem z wyborem łańcucha czy connex jest warty ceny? Jakie sprawują się najlepiej?
Franz Mauer Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) KMC są bardzo wytrzymałe, ale lubią być głośne. Pytanie tylko czy akurat Tobie będzie to przeszkadzało. Connex jest chwalony. Sam zakupiłem i czeka na nowy sezon Edytowane 23 Listopada 2017 przez Franz Mauer
MadOnion Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Brałbym KMC x11.93. Nie wiem czy jest sens wywalania większej kasy na łańcuch który i tak po chwili wywalisz ; )
Misiek82 Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 Właśnie dla tego chcę coś trwałego żeby raz w miesiącu łańcucha nie wymieniać bo niektóre strasznie nie trwałe są.
wgi Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 W tym roku przejeździłem na Sram PowerChain PC X1 jakieś 2kkm i przymiar do łańcucha nie wykazał żadnego zużycia. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi