revolta1 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Mam do wyboru 3 rodzaje opon . bede jezdzil po suchym , 50 % asfalt 50% lesne sciezki twarde , polne drogi twarde . jazda czysto rekracyjna sporo km bez scigania do wyboru 3 opony nic wiecej . co bedzie naszybsze najlepiej bedzie sie toczyc . najlepsze na te trasy ? - schwalbe racing ralph 2.1 zwijana performance - bontrager xr1 2.2 drut - vittoria saguaro 2.0 zwijana Edytowane 22 Listopada 2017 przez revolta1
Gość Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Patrząc po bierzniku Vittoria saguaro. Vittoria Saguaro 2.0 użytkuje i w takich warunkach jak piszesz sprawuje mi sie bardzo dobrze. Na reszczcie nigdy nie jezdziłem.
lukster52 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Ja bym schwalbe kupił (polecam rocket ron bo sam mam i jest świetny) ale do takiego zastosowania jak ty piszesz to zobaczyłbym race kingi i xking bo terz fajne gumy. Edytowane 22 Listopada 2017 przez lukster52
revolta1 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Opublikowano 22 Listopada 2017 Jedna z trzech co wymienilem nic innego nie wchodzi w gre
Rekomendowane odpowiedzi