Skocz do zawartości

Koszulki o tematyce rowerowej (np t-shirt) - sklepy PL

wasiliew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie znalazłem podobnego tematu.

Ogólnie chodzi o koszulki z rowerowa tematyka.

Zastanawiałem się nad sklepem z USA - cycology, ale maja jakiś dziwny krój - niesprzyjający osobom z oponka na brzuszku

Zwrot w przypadku takiego zakupu będzie pewnie nieopłacalny, dlatego szukam sklepów w Polsce.

Może coś polecicie?

Znalazłem takie:

https://royal-street.cupsell.pl/k/koszulki-rowerowe-meskie

https://www.spreadshirt.pl/koszulki+mtb

http://krotkirekawek.pl/kategoria/rowery

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Miał być zakup z PL a w końcu kupiłem na Redbubble. Za tydzień ma być :)95ee7c26fc7fbfa555e9c555283b7cfc.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Godzinę temu, Łabędź napisał:

Podobają mi się ich wzory, nawet bardzo. Ktoś coś, o jakości, kroju?

firma z Wrocławia. Będę u nich brał koszulkę z Nino Schurterem ;)

Opublikowano
26 minut temu, Franz Mauer napisał:

Będę u nich brał koszulkę z Nino Schurterem ;)

O, a która to z Nino? Mi ze trzy wpadły w oko, i się trochę zastanawiam. :)

Opublikowano

Jutro jadę je pomacać, czy warto wydac tyle kasy na t-Shirt ;)

Opublikowano
5 minut temu, Franz Mauer napisał:

Jutro jadę je pomacać, czy warto wydac tyle kasy na t-Shirt ;)

Napisz jak wrażenia. Jestem zainteresowany ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Puncu napisał:

Jestem zainteresowany ;)

Ja też. 

Opublikowano

Byłem, macałem i zamówiłem. Jedyne co zauważyłem to w zależności od partii koszulki są bardziej lub mniej "miesiące", ale tak czy owak to nie raczej taniochy. Nadruk zrobiony perfekcyjnie i widać, że będzie trwały. Do koszulki dołączają nawet instrukcję obsługi. Koszulka z nadrukiem opony Minion wygląda tak sobie, bez fajerwerków. Z ramą Antidot i napędem Sram wyglądają obłednie. Winner nie mieli bo to świeżynka, ale czarną zamówiłem w ciemno. 

Opublikowano
46 minut temu, Franz Mauer napisał:

Byłem, macałem i zamówiłem. Jedyne co zauważyłem to w zależności od partii koszulki są bardziej lub mniej "miesiące", ale tak czy owak to nie raczej taniochy. Nadruk zrobiony perfekcyjnie i widać, że będzie trwały. Do koszulki dołączają nawet instrukcję obsługi. Koszulka z nadrukiem opony Minion wygląda tak sobie, bez fajerwerków. Z ramą Antidot i napędem Sram wyglądają obłednie. Winner nie mieli bo to świeżynka, ale czarną zamówiłem w ciemno. 

A te koszulki to z bawełny są czy z materiałów sztucznych (np. rashguard)?

Opublikowano
35 minut temu, Sziva napisał:

A te koszulki to z bawełny są czy z materiałów sztucznych (np. rashguard)?

Się faceta pytasz... :P 

Tak serio to wygląda to na 100% bawełny, o czym pisze producent. Bardzo przyjemne w dotyku. Jeśli będziesz kręcić się w okolicach sklepu pro-shop.pl przy Mosbacha 8/1a to możesz tam dotknąć, bo firma znajduje się w okolicach mostu Osobowickiego, ale dostawy robi do dystrybutora właśnie przy Mosbacha. 

Są to po prostu T-Shirt na codzień i na rower, bez żadnych właściwości technicznych. Po prostu bawełniana dobrej jakości. W zasadzie  to wg mnie 80% kosztów wyprodukowania takiej koszulki to sam nadruk, który rzeczywiście jest bardzo precyzyjnie i trwale (jak czytałem opinie użytkowników) wykonany. 

Opublikowano

A ten nadruk jest "wprasowany" w koszulkę i w tym miejscu jest ona tak jakby trudniejsza do zgniecenia, czy może "wpuszczony" na równo z materiałem?

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jest jakby zespolony z materiałem tzn. cały nadruk jest niemalże tak elastyczny jak sama koszulka. Widać, że to nie jest perfidnie naniesiona farba na materiał. Jednym słowem - ładnie wykonane. Wilk obecny na koszulce jest jakby z "pluszu" . 

• 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 21.03.2018 o 09:06, Łabędź napisał:

Ej, ej, ej, a znacie tych:

https://wintertal.com/en/

Podobają mi się ich wzory, nawet bardzo. Ktoś coś, o jakości, kroju?

Używam prawie rok 3 różnych koszulek, dają radę, nie rozciągnęły się i wciąż wyglądają dobrze, nadruki też się trzymają.