K7i7 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Na początek chciałbym zaznaczycz, iż jest to mój pierwszy post na tym forum. Jeśli państwo oglądja regularnie szajbaka to wiecie, że przy prezentacji swojego nabytego cannondala fsi , wspominał , żę ''męczył'' cannondala o przydzielenie mu rabatu na ten rower. I tu pojawia się pytanie, czy wiecie w jakie argumenty mogly by na nich zadziałać, oprócz mowienia, że ma się kanał na yt czy na innej platformie. Mam zamiar kupić cannondale fsi 1 lub 2 z 2018 roku.
Gość Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Nikt nikomu nie da nic za darmo. Każda firma żyje z marży na sprzedaży swoich produktów. Jeśli np przeceniają stary rocznik to dlatego że "przecena" jest tańsza niż koszt magazynowania a za taką samą cenę nikt by go nie kupił jak jest nowszy. Zadaj więc sobie pytanie co możesz takiemu Canondale'owi dać, żeby opłaciło im się zejść z marży na swoim produkcie. Daniel dał im bardzo dużo. Na tyle, ze wg mnie powinni dać mu ten rower za free. Dzięki niemu tysiące osób dowiedziało się że taka marka istnieje i jest coś warta. Gdyby chcieli dotrzeć do takiej grupy odbiorców z normalną płatna reklamą po pierwsze odniosła by ona mniejszy skutek a po drugie kosztowałaby więcej niż jeden rower (przy czym koszt dla nich jest mniejszy niż cena zakupu rzecz jasna. Reasumując... będąc szarym człowiekiem nie masz na to szans. I ani 10 000 lajków pod postem w 24 godziny ani "chora córka" tego nie zmieni.
Azzader Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Kup taniej od Szajbajka:P jakiś czas temu był na sprzedaż
Zbysio Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Godzinę temu, hanus napisał: "hora curka" Musiałem Pomijając ortografię to nie rozumiem. Zechcesz wyjaśnić?
hanus Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Memy internetowe ;-) + pewien wpis na jednej grupie z prośbą o darmowe bilety na koncert
Rekomendowane odpowiedzi