SlawekZnin Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dzień dobry! Czy jest tutaj ktoś jeszcze z okolic Żnina, Szubina? Jeśli jesteś zainteresowany tym regionem to już mówię Tobie, że warto. Piękne tereny otoczone licznymi jeziorami zachęcają do turystyki rowerowej, znajdziesz tutaj również wiele dróg asfaltowych bezpiecznych dla rowerzystów, gdzie natężenie ruchu samochodowego jest minimalne a ciężarówek po prostu nie ma Jeśli znasz jakieś ciekawe trasy rowerowe w tych okolicach, proszę podziel się nimi ! Poniżej wstawiam trasę "Pałuckich standardów" będziesz podróżować pomiędzy malowniczymi krajobrazami pałuckich jezior, odwiedzisz Wenecję (muzeum kolejki wąskotorowej), Biskupin, Gąsawe, Marcinkowo, przepiękny taras widokowy w Godawach zachęcam i zapraszam Trasa bardzo łatwa.
Innominates Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ślad GPX albo link endomonto czy coś?
Łukasz Horodecki Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Pozdrowienia z Nakła nad Notecią W okolice Żnina zaglądam co jakiś czas, najczęściej trasą Nakło - Szubin - Łabiszyn - Żnin - Wągrowiec - Kcynia - Nakło, ale o reklamowane przez Ciebie tereny też zahaczyłem i potwierdzam, że krajobrazy zacne Ostatnio byłem w tamtych stronach w marcu: https://www.strava.com/activities/897567979 - bardzo fajna wycieczka
ByQ94 Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Z Bydgoszczy miałbym ze 130 km Ale chyba będzie warto
drowning_man Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Hej, jestem z Barcina, okolice mam objechaną prawie całą i faktycznie jest gdzie kręcić. Dotąd robilem trasy do 70km, jest co zwiedzać. Piękne lasy Nadleśnictwa Gołąbki czy Szubin z wąskimi dobrej jakości asfaltami. Tej wiosny chce się przesiąść na szosę żeby jeszcze powiększyć teren objazdowy. Zapraszam wszystkich w te strony.
drowning_man Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Kilka tras w okolicy. 20180722_040041.gpx 20180531_050825.gpx 20180708_044248.gpx Edytowane 31 Grudnia 2018 przez drowning_man
Rekomendowane odpowiedzi