tworkowik87 Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Witam, kto z Was korzystał z oprogramowania z tych linków ?? 1.https://www.dcrainmaker.com/2016/11/trainer-apps-guide.html ( google chrome ) ma opcje tłumaczenia strony 2.https://www.roadgrandtours.com/#discover
focus122 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Podłączam się do tematu oprogramowania ale moje pytanie dotyczy TTS4 czy ktoś z was korzysta i jakie macie wrażenia.Zrobiłem test mocy czyli sławne FTP za pomocą tego oprogramowania ale bez czujnika tętna czy ma to znaczenie ? może ktoś napisze.Czy można sobie ustalić jakiś mądry trening w tym programie czy po prostu wybieram sobie jakiś z już zaprogramowanych pojedynczych treningów i jadę.
luksta Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Hej zainstalowałem właśnie roadgrandtours i powiem ci że jest mega spoko prawie jak zwift prawie to może za dużo powiedziane bo różni się tym że nie jest tak popularne i niema miliona użytkowników ale reszta się zgadza fajnie strona się rozwija jest już dużo tras noi jest narazie za darmo !!!!!
japcz80 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Moje wrażenia: Wygląda i działa fajnie jak na coś za darmo, Rzeczywiście (prawie) nikogo tam nie ma, choć to też może być plus dla kogoś kto nie chce się rozpraszać, Nie ma treningów, Jest eksport do Stravy, Chyba nie zapisuje do plików .fit (jak Zwift), którymi można się "ratować" w przypadku padu sieci/kompa/aplikacji, - jest .gpx po zalogowaniu się na konto przez przeglądarkę No i można zjechać ze Stelvio nie wjeżdżając Ciekawe do kiedy będzie darmowe i jakie wtedy będą ceny. Ale jak się nie chce płacić za Zwift'a to alternatywa jest chyba zacna ... Edytowane 14 Stycznia 2019 przez japcz80
Rekomendowane odpowiedzi