Skocz do zawartości

SR Suntour XCR - tuleje ślizgowe.

JackBenton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam xcr na zdjęciu. Poszukuję do niego tulei ślizgowych. Na allegro jest tylko jedna na sprzedaż i też nie wiem czy będzie pasować. Wie ktoś czy może od innego amorka podpasują tak żeby za dużo nie wydać widziałem na różnych stronach ale 25 zł za sztukę to nie jest cena o której myślałem. Ta jedna na allegro jest za za 4 zł co mnie też zdziwiło. Wymiana amortyzatora też nie wchodzi w grę bo mnie po prostu na to nie stać. Przy okazji chciałbym się dowiedzieć jaka to jest wersja xcr. Pozdrawiam 

_20171116_131547.JPG

Opublikowano (edytowane)

Może nie tyle wersja co rocznik. 25 zł za tuleje to może i nie mało ale nie przesadzajmy, że strasznie drogo. Mam jakiegoś starego XCM z tulejami w niezłym stanie ale trza by się upewnić czy by pasowały. Jeśli by pasowały i nie masz zbyt dużo kasy to oddam je za zwrot kosztów przesyłki. Aha... Napewno chodzi Ci o tuleje ślizgowe a nie o uszczelki kurzowe?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
8 minut temu, PrzeLuka napisał:

Tak chodzi mi o tuleje ślizgowe. A co do ceny tulei na stronie, 25 za jedną to dużo wtedy wychodzi 50 za dwie. A ja za 150 kupiłem amor więc inwestycja 50 zł za same tuleje to dla mnie dużo ;)

Opublikowano

No niestety takie są ceny na rynku i nic na to nie poradzisz. A tak właściwie to po Ci te tuleje? Aż tak duże luzy masz?

Opublikowano

Tak aż tak duże. Niestety. A teraz mam z przodu tarcze 203 mm i heble hydrauliczne. Więc się trochę obawiam ;)

Opublikowano

A nie mówił Ci nikt, że dla tego amora tarcza 180 mm to maks? Z ta tarcza co byś z nim nie zrobil to i tak się rozleci.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Wygląda na wersję XCR LO z 2012 albo 2013 z goleniami górnymi 30. Nowsze olejowe wersje XCM HLO z goleniami 30 są prawdopodobnie takie same.

Edytowane przez TOMALA72