koloziom338 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Za mocno zacisnalem szybkozamykacz w szosie. Ktos wie co zrobic zeby go odciagnac?
Gość Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Rozumem, że masz mocno zaciśnięty szybkozamykacz i nie możesz go otworzyć? Użyj jakiejś dźwigni tzn. spróbuj odgiąć ramię szybkozamykacza czymś długim. Nie wiem jak masz zamknięty szybko zamykacz więc nie wiem jak i gdzie możesz użyć/wsadzić "to coś". Wrzuć fotę.
Gość Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Spróbuj wsadzić między niego a widelec jakiś cienki długi klucz imbusowy. Złap go po obydwu stronach i dociągaj do siebie, niech ktoś przytrzyma Ci rower. Jest to w 100% bezpieczne. Może być nawet coś innego niż klucz, np. kawałek grubego drutu bądź wkrętak (śrubokręt). Daj znać co z tego wyszło. Edytowane 14 Listopada 2017 przez Gość
Motke Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja czasem przy serwisowaniu roweru używam rury od odkurzacza.
Puncu Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 A nie możesz odkręcić po prostu śruby od szybkozamykacza? No chyba że jej nie ma.Wysłane z mojej Nokii 3310
Miloszs Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Możesz użyć klucza płaskiego. Końcówkę nałożyć na ramię szybkozamykacza i pociągnąć.
koloziom338 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Dzieki za rady,kluczem imbusowym sie udalo. 1
Rekomendowane odpowiedzi