rafalst3 Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Witam mam mały problem z mio 205 podczas jazdy na trenażerze pokazuje prędkość i kadencje z czujnika ale nie liczy przejechanego dystansu. Zastanawiam się czy 205 z reguły liczy dystans z gps czy jest to kwestia ustawień. pzdr Rafał
Marek Karnecki Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja teraz nie bardzo na bieżąco z modelami MIO, ale z teog co piszą to chyba jest 205 i 205 HC ? a w manualu piszą iż: Speed and cadence sensor kit* (ANT+TM sensor) *May be sold separately and used for Cyclo 205 HC only
rafalst3 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Mój model to 205HC wiec czujniki śmigają 😀 nie wiem tylko dlaczego nie liczy dystansu na trenażerze skoro prędkość i kadencje podaje bezproblemowo
wgi Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Wydaje mi się, że musi być jakieś ustawienie "bez gps" albo tryb jazdy na trenażerze. Poszperaj w ustawieniach.
stanislaw.kozuchowicz Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 @rafalst3 Mio 205 nie ma opcji treningu stacjonarnego. Przebyty dystans określa na podstawie śladu GPS.
Rekomendowane odpowiedzi