tri_kajtek Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam, zamierzam zakupić do mojej szosy lemondkę. Miałem już raz styczność z tym wynalazkiem, a dokładniej z takim modelem: Niestety nie wspominam tego dobrze, gdyż bardzo szybko odczuwałem ból przedramion, jakby drętwienie. Zastanawiam się nad lemondka takiego typu, gdyż wydaje mi się że taki sposób trzymania byłby bardziej naturalny dla rąk: A u Was jak to wygląda? Która jest bardziej komfortowa? Z chęcią zerknę też na Wasze propozycje odnośnie konkretnych modeli, jednak budżet to max 500 zł.
Gość Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 to prawda wygodna jest ta 2 zagięta, prosta jest dla prosów. Co więcej odpowiednia jest konfiguracja pod siebie, długość ramion,rozstaw bo to też się wiąże z wygodą.
janek69 Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Do siebie kupiłem ten model https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/kierownice-rowerowe/lemondki-podporki-do-rak-na-kierownice/p,lemondka-tribar-easyliner-2-czarna-ergotec,564913.html Jestem bardzo zadowolony z tego modelu.
tri_kajtek Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Cena fajna, jednak wizualnie do mojego roweru nie pasuję zresztą wolałbym chyba osobne chwyty, bez łączenia
Lesky Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Mam taką kierownicę. Zwęża się tam gdzie chyba wypadałaby lemondka. Czy jestem w stanie coś na tym zamontować?
Rekomendowane odpowiedzi