Patryk Tomulik Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam Kilka dni temu kupiłem trenażer Elite Aleno. Zainspirowany filmikami Szajbajka postanowiłem spróbować Zwift'a . Nie mam anteny ant+ ale trenażer posiada bluetooth ,więc chciałem przez niego się połączyć z komputerem. Ściągnąłem aplikacje na telefon , która była do tego niezbędna. Zacząłem kręcić, włączyłem aplikacje na telefonie i bluetooth a następnie włączyłem w komputerze. Próbowałem z godzinę ale nie może znaleźć mojego trenażera.(telefon to samsung galaxy s5) Liczę na Waszą pomoc bo nie mam pojęcia co z tym zrobić. Z góry dziękuję
MadOnion Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Jeśli wszystko robisz ok, korzystasz z tej samej sieci itp. to chyba najlepszym rozwiązaniem jest zainwestowanie w ANT+. Koszt zakupu mniejszy jak koszt wkur.. się ; )
Zbigniew Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Dnia 7.11.2017 o 09:11, MadOnion napisał: Jeśli wszystko robisz ok, korzystasz z tej samej sieci itp. to chyba najlepszym rozwiązaniem jest zainwestowanie w ANT+. Koszt zakupu mniejszy jak koszt wkur.. się ; ) Chodzi o to żeby komp i tel. były w tej samel sieci wifi (najlepiej wyłącz transmisję danych w tel.) Ja tak śmigam i jest OK.
Patryk Tomulik Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 Dziękuję za podpowiedzi 😃 Zrobiłem format komputera bo i zaczęło działać.
ArturU Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Cześć mam problem z połączeniem Elite Rampa ze Zwiftem. Komputer znalazł trenażer i sparował się z nim zapisując jako RM. Niestety jak odpalam Zwifta nie znajduje żadnego urządzenia po BT. Menu jest dość ubogie w Zwifcie i nie wiem co i gdzie mam włączyć, żeby zadziałało. z góry dziękuję za wszelką pomoc
Rekomendowane odpowiedzi