pizzaq Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Znalazłem tego typu buty, wyglądają nieźle, myślałem o tym żeby potraktować jej jako zimowe, ale informacji ze sklepu wiele się nie dowiedziałem: https://www.muddyfox.com/muddyfox-tour-100-mid-mens-cycling-shoes-144095?colcode=14409541 może ktoś z Was miał z tym okoliczność?
Gość Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 W DirectSport na Bemowie masz szansę je przymierzyć. Sa w dwóch odmianach - przed i za kostkę. Jak na SPD sztywnością nie grzeszą. Dla mnie jak zwykle nie było rozmiaru ale miałem je na nogach. Na zimę by uszły jeśli nie chcesz zmieniać pedałów na platformy.
pizzaq Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) 19 minut temu, zibi_j1 napisał: W DirectSport na Bemowie masz szansę je przymierzyć. Sa w dwóch odmianach - przed i za kostkę. Jak na SPD sztywnością nie grzeszą. Dla mnie jak zwykle nie było rozmiaru ale miałem je na nogach. Na zimę by uszły jeśli nie chcesz zmieniać pedałów na platformy. No paczPan, nie wiedziałem nawet że taki sklep w naszym mieście mamy W weekend w Poznaniu po raz pierwszy w oczy mi się rzuciło. Edytowane 6 Listopada 2017 przez pizzaq
Gość Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 4 minuty temu, pizzaq napisał: No paczPan, nie wiedziałem nawet że taki sklep w naszym mieście mamy W weekend w Poznaniu po raz pierwszy w oczy mi się rzuciło. Jeden jest na Bemowie a drugi w M1 Marki
pizzaq Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Jeden jest na Bemowie a drugi w M1 Marki Sprawdziłem i jest. Jak mnie gdzieś w tamtą stronę wyniesie to sprawdzę. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
wasiliew Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Mielem te buty. Sa wygodne, przewiewne, 2 dni przed koncem gwarancji (2 lata) pekla podeszwa , a konkretnie caly dol razem z plastikiem trzymajacym blok. Sklep kasy nie oddaje , ale bez problemu wystawili bon podarunkowy na ta kwote i wzialem sobie zwykle buty. Ja nie polecam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi