Zdzihor Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Witam, chciałbym założyć sobie napinacz łańcucha dartmoor trail one. Mój problem polega na tym ze mam suport typu press fit (sm bb71, srednica mufy w ramie 41mm) i nie mam pojecia czy jest jakas mozliwosc zalozenia tego napinacza. Szukałem adapterów z press fit na bsa jednak wszystkie adaptery są pod press fit gdzie średnica mufy wynosi 46mm. Z góry dzieki za odpowiedź Edytowane 5 Listopada 2017 przez Zdzihor
Zdzihor Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 Problem w tym ze nie wiem jak przy suporcie press fit zamontować mocowanie ISCG. Przy suportach BSA odkręcam po prostu prawą miskę zakładam mocowanie ISCG i zakręcam miskę ale w press fit nie wiem co mogłoby przymocować adapter ISCG
Puncu Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Czyli nie masz w ramie mocowania ISCG i chcesz je zamontować na adapterze BB. Powem Ci że nie mam innych pomysłów jak zamontować adapter PressFit -> BSA a do tego adapter ISCG.Wysłane z mojej Nokii 3310
Rekomendowane odpowiedzi