TurboGregor Napisano 10 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2017 Witam wszystkich, mam pytanko ponieważ znalazłem rame pod koła 29 i teraz pytanie co o niej sądzicie? Odnośnik do komentarza
nonz Napisano 10 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2017 Sprawdź najpierw wszystkie spawy, gwinty i symetrię widełek. Jeśli są ok to może jakiś ciekawy projekt? :-) 1 Odnośnik do komentarza
Wiktor00863 Napisano 10 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2017 Jeśli wszystko z nią ok to mógłbyś złożyć całkiem fajny rowerek 1 Odnośnik do komentarza
TurboGregor Napisano 10 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2017 (edytowane) 31 minut temu, nonz napisał: Sprawdź najpierw wszystkie spawy, gwinty i symetrię widełek. Jeśli są ok to może jakiś ciekawy projekt? :-) Wyjąłeś mi to z ust dokładnie to chcę zrobić sprzedaje starą rame stary amorek i stare koła kupuje tą rame do tego 2 koła krossa 29 od kolegi dostane opony schwalbe ze starej ramy przekładam mostek manetki alivio klamki shimano deore przerzutki przód i tył alivio kasete alivio łańcuch alivio korbe acera pedały kierownice sztyce i siodło Edytowane 10 Kwiecień 2017 przez TurboGregor Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi