barteq Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Szajbajki, Nie wiem czy to dobre promo czy nie ale.... w Decathlonie obecnie można kupić Vortexa z anteną, programem TACX Advanced i przystawką do tabletu za 1650,00. Wydaje mi się, że to bardzo dobra okazja. Nawiązałem kontakt w Gdańsku z nowym rowerowym kolegą do którego ten Vortex szedł z Francji, bo podobno się skończyły. Ja czekałem 5 dni, odbiór w sklepie. Jeszcze nie odpalałem, bo szykuję do pod trenażer używaną szosówkę i trochę pracy jest, ale po rozpakowaniu wsztsko się zgadza. Jeśli ktoś z Was zamawiał i jednak jest tu jakiś haczyk to piszcie, mam 2 tyg na zwrot Pozdrawiam Barteq
Antyszprycha Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Decathlon potrafi mieć mega okazje, dla przykładu ja kupiłem ok miesiąc temy Tacx flow Smart w Decathlon Poznań Komorniki za 799 a już na drugi dzień kosztował normalnie chyba 1099 (w zestawie trenażer i podstawka pod przednie koło)
grzechu84 Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Aktualnie flow smart kosztuje 999zł, kupiłem go niedawno, natomiast żałuję że nie kupiłem Vortexa bo tak naprawdę wychodzi troszkę drożej , w zestawie otrzymujemy : Podstawa pod przednie koło, uchwyt do tabletu, antena ANT+ do PC, program Tacx Trainer Software. Aktualnie jest promo 5 rat 0% w Listopadzie ma być 10 rat 0%, jedyna jaka jest opłata to 2,99/mies ale jest to od razu zwracane w postaci bonu, do tego punkty na kartę decathlon są naliczane x1,5
focus122 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 kupiłem ten zestaw tydzień temu chyba ostatni w Polsce i śmiga spoko.
Rekomendowane odpowiedzi