wyrwa Napisano 23 Październik 2017 Udostępnij Napisano 23 Październik 2017 witam w moim rowerze (rockrider 520S) już drugi raz przerzutka(sram x3) sie rozwaliła w ciągu 2-3 tygodni (przerzutka sie wyłamuje, i obraca do góry. ) czy wie ktoś jaki może być zamiennik tej przerzutki, lub dlaczego tak sie dzieje? poszedłem z rowerem na reklamacje. to powiedzieli mi że uderzyłem o coś przerzutką i dlatego tak sie stało Odnośnik do komentarza
Bryla123321 Napisano 23 Październik 2017 Udostępnij Napisano 23 Październik 2017 Ehh Jaki masz hak w tej ramie ? Możliwe że tak się dzieje dlatego że masz krzywy hak. Podeślij zdjęcia najlepiej jak masz bo powodów może być kilka Odnośnik do komentarza
wyrwa Napisano 23 Październik 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Październik 2017 nie mam teraz roweru bo go zaniosłem do serwisu, ale wątpie że to przez hak bo był wymieniany Odnośnik do komentarza
Bryla123321 Napisano 23 Październik 2017 Udostępnij Napisano 23 Październik 2017 (edytowane) 33 minuty temu, wyrwa napisał: nie mam teraz roweru bo go zaniosłem do serwisu, ale wątpie że to przez hak bo był wymieniany Ale w jaki sposób dokładnie "wyłamuje" ci się ta przerzutka ? Edytowane 23 Październik 2017 przez Bryla123321 Odnośnik do komentarza
wyrwa Napisano 24 Październik 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Październik 2017 10 godzin temu, Bryla123321 napisał: Ale w jaki sposób dokładnie "wyłamuje" ci się ta przerzutka ? nie wiem za bardzo jak to wytłumaczyć, ale napiinacz w przerzutce jakoś zachacza chyba o szprychy, i cała przerzutka sie obraca (jak wskazówki zegara) i zatrzymuje sie gdy jest na odwrót i uderzy o wachacz. potem spróbuje znaleźć jakieś zdjęcie i dodam tutaj Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 24 Październik 2017 Udostępnij Napisano 24 Październik 2017 4 godziny temu, wyrwa napisał: nie wiem za bardzo jak to wytłumaczyć, ale napiinacz w przerzutce jakoś zachacza chyba o szprychy, i cała przerzutka sie obraca (jak wskazówki zegara) i zatrzymuje sie gdy jest na odwrót i uderzy o wachacz. potem spróbuje znaleźć jakieś zdjęcie i dodam tutaj Czyli najprawdopodobniej hak był niedokręcony lub był krzywy... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi