Oskar t Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Nie polecam tego roweru i ostrzegam przed zakupem roweru od tego producenta. Wygląda bardzo dobrze i atrakcyjnie. Jedyną wadą było to, że zepsuł się po trzech miesiącach użytkowania. Producent wysłał część zamienną z Chin, ale na mój poprzedni adres, mimo że wyraźnie podałem swój obecny. Wyjaśnili mi, że powinienem był poinformować ich, że się przeprowadziłem i że to nie ich wina, że wysłałano część na zły adres. Następnie poinformowali mnie, że odległość między moim starym a nowym adresem jest tak mała, że dam radę odebrać paczkę samemu. Producent zobowiązał mnie do samodzielnej wymiany uszkodzonej części (wyświetlacza), przez osobę, która nie ma nic wspólnego z naprawami. Montaż nowego wyświetlacza kosztował mnie 70 zł u lokalnego mechanika samochodowego. Jednak nowy wyświetlacz nie pokazuje prawidłowo poziomu naładowania akumulatora po 8-kilometrowej jeździe do pracy, a po powrocie z pracy wyświetla pięć kresek. Rano, kiedy biorę rower po nocy, kiedy nie był używany, wyświetlacz pokazuje tylko trzy kreski. Po dojeździe do pracy i powrocie do domu wyświetlacz najpierw pokazuje trzy kreski, potem jedną, a potem przechodzi w stan niskiego poziomu naładowania akumulatora. Rower nie jest już napędzany silnikiem elektrycznym. Nie da się przejechać 15 km na jednym ładowaniu, więc ładuję akumulator codziennie. Kupiłem go, ponieważ miał odłączany akumulator, błotniki i był tani. Mój poprzedni rower też był tani, ale przejechałem nim 2650 mil w ciągu 11 miesięcy i nie sprawiał mi najmniejszych problemów. Oskar
Rekomendowane odpowiedzi