arhetyp Opublikowano 7 Lipca 2025 Opublikowano 7 Lipca 2025 Cześć, nie udało mi się znaleźć lepszego miejsca na ten wątek - jeżeli niepoprawnie, proszę o info, przeniosę. Czy ktoś ma doświadczenie, poleca, nie poleca jakąś konkretną usługę/ firmę. osobę zajmującą się bike fittingiem w okolicy Gliwic? Powiedzmy, że na śląsku ale im bliżej Gliwic tym lepiej:) Z góry dziękuję! Pozdrawiam, Arek
samel112 Opublikowano 8 Lipca 2025 Opublikowano 8 Lipca 2025 W Gliwicach dawniej byl punkt na mlynskiej 8 (Sport Garage) na Slasku - Katowice jest albo Velodrom albo Rowmix (tutaj trzeba byc swiadomym tego co sie chce i rozumiec) no i jeszcze Bielsko Biala przy ulicy Kustronia 12. polecam obejrzec przed sesja zeby miec swiadomosc i zrobic sobie checkliste bo mnie w rowmixie na oko ustawili na tym bikesizingu dla amatorow i troche jednak nie jest to komfortowe bo czuje ze jednak lece ba kiere ale siodelko nie zostalo ruszone bo nie jezdze w blokach… wiec bede sam musial ponownie sie tam udac z wiedza ktora posiadam po obejrzeniu filmu.
arhetyp Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Opublikowano 12 Lipca 2025 Dziękuję, obejrzę. Tak, u mnie w okolicy Sport Garage na Młyńskiej. Wstępnie się nawet umówiłem. choć przyznam, że te ceny mnie trochę zaskakują - obecnie 750 PLN za taką usługę. Pozdrawiam, Arek
samel112 Opublikowano 13 Lipca 2025 Opublikowano 13 Lipca 2025 Cena jak z kosmosu, a kombinuja jeszcze zeby jak najszybciej i byle jak to zrobic. Niestety jak wszedzie wykorzystuja to ze my jako uzytkownicy sie nie znamy na tym wiec nie wiemy jaka jest pozycja i mozemy powiedziec ze cos boli albo ze czuje sie dretwienie nadgarstka albo reki. Ale lepiej pojsc tam gdzie nie ma takiego czegos jak olewanie czy zlanie klienta albo zrobienie czegos na oko. Z mojego doswiadczenia lepiej wydac 750/700 niz 250/300 ktore niewiele pomoze.
Rekomendowane odpowiedzi