Reichard Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Hej! Czy są tu posiadacze uchwytu Bar Fly 4 max? Potrzebuję wiedzieć jaka jest odległość między środkiem punktu mocowania komputera a mostkiem... Niby prosta rzecz - wymiary - a Google nie wie. Chyba że ktoś założył MIO 405/605 na ten uchwyt i może potwierdzić że to działa Odnośnik do komentarza
horolezec Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Moim zdaniem nie będzie działać. MIO 405/605 jest na prawdę dużym i ciężkim urządzeniem. Np. jako jedyny model MIO nie jest kompatybilny z wysięgnikiem MIO przed kierownicę Odnośnik do komentarza
jason1612 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Nie jest kompatybilny. Tylko te urządzenia 405/605 mają problem z kompatybilnością z bar fly . http://www.miosklep.pl/product/Mio-Cyclo-uchwyt-PERFORMANCE-na-kierownice-688740?CategoryId=62169& prawdopodobnie to jedyny kompatybilny uchyt. MiO 405/605 jest większe od pozostałych i nie ma etui silikonowych do niego np. Są do 105/200/205/315/505 Też chce to MiO kupic na wiosnę Edytowane 1 Listopada 2017 przez jason1612 Odnośnik do komentarza
Reichard Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 No właśnie to prawdopodobnie mnie martwi. Uchwyt jest tak skonstruowany żeby komputer ukrył się w jednej linii z mostkiem więc nie da się jednoznacznie powiedzieć czy 405 się zmieści, a nie mam niestety 130 zł na wywalenie. Temat wciąż aktualny. Gdyby ktoś miał taki uchwyt i mógł zmierzyć, a potem podać wymiary to dużo by pomogło. Niestety Bar Fly twierdzi że uchwyt dedykowany będzie, ale nie podają kiedy, a MIO nie potwierdza współpracy z Bar Fly... Tyle wiem z wymiany maili z tymi firmami. Odnośnik do komentarza
Marek Karnecki Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 9 godzin temu, Reichard napisał: No właśnie to prawdopodobnie mnie martwi. Uchwyt jest tak skonstruowany żeby komputer ukrył się w jednej linii z mostkiem więc nie da się jednoznacznie powiedzieć czy 405 się zmieści, a nie mam niestety 130 zł na wywalenie. Temat wciąż aktualny. Gdyby ktoś miał taki uchwyt i mógł zmierzyć, a potem podać wymiary to dużo by pomogło. Niestety Bar Fly twierdzi że uchwyt dedykowany będzie, ale nie podają kiedy, a MIO nie potwierdza współpracy z Bar Fly... Tyle wiem z wymiany maili z tymi firmami. Cześć z przymiaru wyszło 62mm, ale dla bezpieczeństwa powiem jednak 60mm ( nie da się precyzyjnie bo to okrągłe są elementy ) pozdr Odnośnik do komentarza
Reichard Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Czyli najpewniej lipa. Komputer ma blisko 130 mm i mocowanie centralnie umieszczone więc trzeba by mieć 65 mm + Odnośnik do komentarza
Marek Karnecki Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 jeśli masz lemondkę to jest uchwyt "lemonondkowy" => https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/liczniki-rowerowe/czesci-zapasowe/p,uniwersalny-uchwyt-na-licznik-gps-4-tt-akcesoria-bar-fly,644026.html?_pli=e0a49f albo dawaj na kierę od razu jak ja czy np też niejaki Szajbajk Odnośnik do komentarza
Jarosław Okonkowski Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dnia 1.11.2017 o 23:56, jason1612 napisał: Też chce to MiO kupic na wiosnę Jeszcze się zastanów, jest z nim sporo problemów na razie. Polecam temat : Odnośnik do komentarza
Jacek79 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Witam serdecznie, Panowie zakupilem mio cyclo 200,i pytanie brzmi, barfly performance oraz barfly 4 max to jest ten sam uchwyt? Długość itd.? Dziękuję za odpowiedź, Jacek Odnośnik do komentarza
Marek Karnecki Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) 9 godzin temu, Jacek79 napisał: Witam serdecznie, Panowie zakupilem mio cyclo 200,i pytanie brzmi, barfly performance oraz barfly 4 max to jest ten sam uchwyt? Długość itd.? Dziękuję za odpowiedź, Jacek Szimano Mam MIO Cyclo 200 i BarFly 4 MAX i to gra idealnie Nie wiem co to jest barfly performance - nie widzę takiego cuda na stronie Barfly'a Pozdr Edytowane 16 Marca 2018 przez Marek Karnecki Odnośnik do komentarza
rollindomin Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Czy ktoś znalazł albo kupił jakiś uchwyt za kierownicę do 405/605 ? Czegoś nie rozumiem na POLSKIEJ stronie jest info, że Mio Cyclo - uchwyt PERFORMANCE na kierownice jest "Kompatybilny ze wszystkimi urządzeniami z serii Mio Cyclo (oprócz modeli 405 i 605 )" natomiast na wersji UK English wybierając urządzenie Mio 605 pojawia się Cyclo Performance Mount jako kompatybilny. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez rollindomin Odnośnik do komentarza
rollindomin Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 w 10 sekund porysowałem urządzenie. Bar Fly jest za mały. Mam tą wersję MAX z podkładką która robi PERFORMANCE PLUS i rysuje się za każdym razem jak się wkłada urządzenie. Masakra. Odnośnik do komentarza
Reichard Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Jakby ktoś był zainteresowany jednak BarFlyem do tego urządzenia to nabyłem wersję PRIME i jest to odpowiednio długi uchwyt. Odnośnik do komentarza
Limielski Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 19.10.2017 o 11:37, Reichard napisał: Hej! Czy są tu posiadacze uchwytu Bar Fly 4 max? Potrzebuję wiedzieć jaka jest odległość między środkiem punktu mocowania komputera a mostkiem... Niby prosta rzecz - wymiary - a Google nie wie. Chyba że ktoś założył MIO 405/605 na ten uchwyt i może potwierdzić że to działa jak wół na stronie producenta jest napisane, ze jest kompatybilny z 605Producent Barfly Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez Limielski Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi