Skocz do zawartości

Bar Fly 4 Max i MIO 405

Reichard

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! Czy są tu posiadacze uchwytu Bar Fly 4 max? Potrzebuję wiedzieć jaka jest odległość między środkiem punktu mocowania komputera a mostkiem... Niby prosta rzecz - wymiary - a Google nie wie. Chyba że ktoś założył MIO 405/605 na ten uchwyt i może potwierdzić że to działa ;)

Nie jest kompatybilny. Tylko te urządzenia 405/605 mają problem z kompatybilnością z bar fly . http://www.miosklep.pl/product/Mio-Cyclo-uchwyt-PERFORMANCE-na-kierownice-688740?CategoryId=62169& prawdopodobnie to jedyny kompatybilny uchyt. MiO 405/605 jest większe od pozostałych i nie ma etui silikonowych do niego np. Są do 105/200/205/315/505

Też chce to MiO kupic na wiosnę

Edytowane przez jason1612

No właśnie to prawdopodobnie mnie martwi. Uchwyt jest tak skonstruowany żeby komputer ukrył się w jednej linii z mostkiem więc nie da się jednoznacznie powiedzieć czy 405 się zmieści, a nie mam niestety 130 zł na wywalenie. Temat wciąż aktualny. Gdyby ktoś miał taki uchwyt i mógł zmierzyć, a potem podać wymiary to dużo by pomogło. Niestety Bar Fly twierdzi że uchwyt dedykowany będzie, ale nie podają kiedy, a MIO nie potwierdza współpracy z Bar Fly... Tyle wiem z wymiany maili z tymi firmami.

9 godzin temu, Reichard napisał:

No właśnie to prawdopodobnie mnie martwi. Uchwyt jest tak skonstruowany żeby komputer ukrył się w jednej linii z mostkiem więc nie da się jednoznacznie powiedzieć czy 405 się zmieści, a nie mam niestety 130 zł na wywalenie. Temat wciąż aktualny. Gdyby ktoś miał taki uchwyt i mógł zmierzyć, a potem podać wymiary to dużo by pomogło. Niestety Bar Fly twierdzi że uchwyt dedykowany będzie, ale nie podają kiedy, a MIO nie potwierdza współpracy z Bar Fly... Tyle wiem z wymiany maili z tymi firmami.

Cześć

z przymiaru wyszło 62mm, ale dla bezpieczeństwa powiem jednak 60mm ( nie da się precyzyjnie bo to okrągłe są elementy :P )

pozdr

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
9 godzin temu, Jacek79 napisał:

Witam serdecznie, 

Panowie zakupilem mio cyclo 200,i pytanie brzmi, barfly performance oraz barfly 4 max to jest ten sam uchwyt? Długość itd.? 

Dziękuję za odpowiedź, Jacek 

Szimano

Mam MIO Cyclo 200 i  BarFly 4 MAX i to gra idealnie :)
Nie wiem co to jest barfly performance - nie widzę takiego cuda na stronie Barfly'a

Pozdr

Edytowane przez Marek Karnecki
  • 3 tygodnie później...

Czy ktoś znalazł albo kupił jakiś uchwyt za kierownicę do 405/605 ?

Czegoś nie rozumiem na POLSKIEJ stronie jest info, że Mio Cyclo - uchwyt PERFORMANCE na kierownice jest "Kompatybilny ze wszystkimi urządzeniami z serii Mio Cyclo (oprócz modeli 405 i 605 )"

natomiast na wersji UK English wybierając urządzenie Mio 605 pojawia się Cyclo Performance Mount jako kompatybilny.

Edytowane przez rollindomin
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
W dniu 19.10.2017 o 11:37, Reichard napisał:

Hej! Czy są tu posiadacze uchwytu Bar Fly 4 max? Potrzebuję wiedzieć jaka jest odległość między środkiem punktu mocowania komputera a mostkiem... Niby prosta rzecz - wymiary - a Google nie wie. Chyba że ktoś założył MIO 405/605 na ten uchwyt i może potwierdzić że to działa ;)

jak wół na stronie producenta jest napisane, ze jest kompatybilny z 605
Producent Barfly

Edytowane przez Limielski