Diamond Napisano 19 Październik 2017 Udostępnij Napisano 19 Październik 2017 Witam. Ostatnio od razu po nasmarowaniu łańcucha zaczyna on terkotać... brzmi to jak nie wyregulowana przezutka tylna, ale to nie to. Ma ktoś pomysł co to może być? Odnośnik do komentarza
pitmax Napisano 19 Październik 2017 Udostępnij Napisano 19 Październik 2017 to może i prawdopodobnie jest wyciągnięty łańcuch Odnośnik do komentarza
Diamond Napisano 19 Październik 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Październik 2017 8 godzin temu, pitmax napisał: to może i prawdopodobnie jest wyciągnięty łańcuch Jeżdżę nim dopiero od roku i już byłby wyciągnięty? Odnośnik do komentarza
Puncu Napisano 19 Październik 2017 Udostępnij Napisano 19 Październik 2017 Są tu tacy co w rok robią 9000km Wysłane z mojej Nokii 3310 Odnośnik do komentarza
Diamond Napisano 19 Październik 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Październik 2017 1 minutę temu, Puncu napisał: Są tu tacy co w rok robią 9000km Wysłane z mojej Nokii 3310 Ja nie naliczam ale co najwyżej 1000 zrobiłem Odnośnik do komentarza
JakubP Napisano 19 Październik 2017 Udostępnij Napisano 19 Październik 2017 Najlepiej kup przymiar. Będziesz wiedział na 100% oraz nie przegapisz momentu kiedy wymienić łańcuch. A jak stan zębatek? Odnośnik do komentarza
pitmax Napisano 19 Październik 2017 Udostępnij Napisano 19 Październik 2017 4 godziny temu, Diamond napisał: Jeżdżę nim dopiero od roku i już byłby wyciągnięty? Ja też nie spodziewałem się że mogę wyciągnąć łańcuch XT w rok, a jednak po roku użyłem przymiar i okazało się, że na 1.o wpada. Także nie chcę straszyć że po wymianie łańcucha poleci wymiana koronek. Kup przymiar za kilkanaście złotych i będziesz wiedział 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi