Skocz do zawartości

Czy rower ghost kato 2 był by dobry na początek

Lordvaco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiecie mam dylemat bo myślę o dwóch modelach cube aim pro 2017 lub ghost kato 2 i nie wiem co kupić sobie na początek mojej przygody A nie chcę zaczynać od czegoś drogiego bo wiem że tego nie wykorzystam choć jestem pewny że się w tym zakocham bo już tak jest choć jeżeli chodzi o sprzęt no mam słabe pojęcie 

Edytowane przez Lordvaco
Opublikowano (edytowane)

Zastanawiasz się tylko nad tymi dwoma rowerami czy możemy coś doradzić od siebie? Jak jesteś zainteresowany jakimiś innymi typami, to daj znać w komentarzu jakim budżetem dysponujesz. Z chęcią pomożemy.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No tak mogą być też inne byle żeby był mtb na tym mi bardzo zależy i tak do 2000 zl A widzalem że też są fajne promocję więc na pewno coś fajnego znaleźć można 

Wielkie dzięki i tak za pomoc ?

Opublikowano

Możesz zerknąć w kierunku oferty Meridy, a mianowicie BIG NINE 100 z rocznika 2017. Widzę, że kosztuje około 2150 zł, ale zapewne można jeszcze nieco ponegocjować. Większość sklepów widzę oferuje darmową wysyłkę, musiałbyś tylko znaleźć swój rozmiar. Wpisz np. w ceneo.pl i popatrz.

W przypadku CUBE jest najniższy możliwy model amortyzatora Suntour XCT, w Meridzie jest już znośny XCM.

. Jedynym minusem jest korba, ale i tak w pozostałych modelach jest Tourney od Shimano, czyli najniższa grupa.W Meridzie masz Altusa z tylną przerzutką Alivio

Opublikowano

No w sumie fajna jest twoja propozycja i na pewno na duży wpływ na mój wybór i myślę że ta merida będzie podatna na modernizację np ta korba 

Opublikowano

Za 2300 masz Ghosta Kato 4 w centrum rowerowym.Wiem ze to więcej niz 2000 ale on katalogowo 3599 kosztuje i jest rowerem nie tylko na początek,sam rozwazalem jego zakup ze względu na cenę i bardzi ciekawą ramę a i osprzęt bez zarzutu.

• Pomógł 1