bruno824 Napisano 14 Październik 2017 Udostępnij Napisano 14 Październik 2017 Cześć. Posiadam korbę deore m590 support hollowtech II 68-73mm. Do tej korby planuje wrzucić zębatkę NW 36T. Jednak mam problem, boje się ze zębatka będzie haczyc o tylny trojkat ramy. Chciałbym suport ustawić na 73mm aby jednak ta zębatka nie zahaczała o ramę. Ile podkładek dystansowych musiałbym włożyć od strony blatu korby. Z tego co mierzyłem możliwe ze się zmieści. Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 14 Październik 2017 Udostępnij Napisano 14 Październik 2017 Jeśli masz 68mm to 2 podkładki od strony napędu i 1 od strony przeciwnej. Odnośnik do komentarza
Puncu Napisano 14 Październik 2017 Udostępnij Napisano 14 Październik 2017 A w przypadku mufy 73mm jedną podkładke od strony napędu.Wysłane z mojej Nokii 3310 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 14 Październik 2017 Udostępnij Napisano 14 Październik 2017 https://youtu.be/zHyDV1Ya8Ms?t=16m10s Tutaj masz wszystko wyjaśnione i widoczne na filmie co i jak. Potwierdza się tylko to, co napisał Ci @Franz Mauer i @Puncu - lecz w bardziej przyjaznej formie Odnośnik do komentarza
bruno824 Napisano 14 Październik 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Październik 2017 Dziękuje bardzo za wyjaśnienie. Mam suport 68 mm. Założę 2 podkładki od strony zębatki i 1 od lewej. Mam nadzieje, ze zębatka nie będzie haczyc o trojkat ramy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi