RafałSordyl Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Cześć, kupiłem rowerek jakiś miesiąc temu. A dopiero teraz zauważyłem dziwne dziurki w widelcu karbonowym. Jedna jak na zdjęciu zaznaczona a druga na drugiej goleni trochę niżej o takich samych wymiarach. Czy mam się czym martwić ? Odnośnik do komentarza
TwardyBlaszak Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września Pokazujesz kawałek czegoś czego nie ma jak zidentyfikować. Nie wiadomo co to za wynalazek (rower i widelec) więc nie wiadomo co powiedzieć. Może to otwór technologiczny albo wygryzły go mrówki bądź korniki. Jeżeli rower był kupowany w sklepie stacjonarnym to zawsze możesz podejść i zobaczyć czy w innych widelcach jest to samo, bo to może być otwór technologiczny. W przypadku kupna roweru używanego albo przez przez neta to nie pozostaje nic innego jak sprawdzenie co to za model widelca masz w rowerze i porównanie go z fotkami z neta. Odnośnik do komentarza
amir Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Mam takie otwory w obręczach karbonowych Evanlite. Zapytałem fabryki, napisali, że to są otwory wentylacyjne profili karbonowych. 1 Odnośnik do komentarza
RafałSordyl Opublikowano Wtorek o 04:51 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 04:51 W dniu 16.09.2024 o 22:04, TwardyBlaszak napisał(a): Pokazujesz kawałek czegoś czego nie ma jak zidentyfikować. Nie wiadomo co to za wynalazek (rower i widelec) więc nie wiadomo co powiedzieć. Może to otwór technologiczny albo wygryzły go mrówki bądź korniki. Jeżeli rower był kupowany w sklepie stacjonarnym to zawsze możesz podejść i zobaczyć czy w innych widelcach jest to samo, bo to może być otwór technologiczny. W przypadku kupna roweru używanego albo przez przez neta to nie pozostaje nic innego jak sprawdzenie co to za model widelca masz w rowerze i porównanie go z fotkami z neta. Bezsensowna wypowiedź, po co Ci model roweru jak chodzi mi o materiał karbonowy i o widelec. Masakra co za człowiek. Może jeszcze rozmiar koła potrzebujesz. W dniu 26.09.2024 o 22:22, amir napisał(a): Mam takie otwory w obręczach karbonowych Evanlite. Zapytałem fabryki, napisali, że to są otwory wentylacyjne profili karbonowych. Dzięki wielkie za konstruktywną odpowiedź. 🤘 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi