wujekroman22 Opublikowano 13 Września 2024 Opublikowano 13 Września 2024 Witam szajbajki, mam pytanko odnośnie tego otóż roweru, od nie dawna stałem się jego posiadaczem. Chciałbym się dowiedzieć (ponieważ producent nie odpisuje mi na wiadomości co jest mega słabe ) jak wejść w tryb serwisowy żeby zmienić ograniczenie prędkości ponieważ jest zablokowany do 25 km/h co jest totalnie bez sensu, nie da się tak jeździć, po prostej drodze jadę więcej swoimi siłami niż to mnie wspomaga. Nigdzie nie mogę znaleźść info a w instrukcji ni huhu nie pisze. I następne pytanie to czy jest realnie jakaś szansa aby wymienić zębatke na większą bo jest strasznie mała i jak jade te 35 km/h to niema już czym pedałować, Pan w serwisie powiedział mi że przerzutki z przodu nie ma opcji bo tak pomyślałem że najlepiej byłoby gdyby były dwie zębatki mniejsza i większa tak byłoby dla mnie idealnie.
remiq Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Cześć. Mam ten sam problem. Głównie z powodu możliwości łatwego zdjęcia blokady wybrałem ten rower. A tu po zakupie okazała się kicha. Instrukcje mają się nijak do rzeczywistości. Czy ktoś coś wie?
remiq Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) To dla wszystkich, którzy szukają rozwiązania dla takiego roweru jak mój, tzn. Overfly Bolt MTB z silnikiem Ananda M100 i licznikiem Kingmeter N5236: 1) Naciskamy Up i Down jednocześnie na 2 sek. Pojawi się menu pierwszego poziomu, w którym możemy ustawić jasność panela i jednostki. 2) Teraz naciskamy Down i Mode na 2 sek. 3) Wprowadzamy przy pomocy Up i Down oraz Mode kod User PIN: 0512 4) Pojawi się menu drugiego poziomu, w którym można ustawić średnicę koła i prędkość max do 40 km/h 3) Naciskamy Mode na 2 sek i zatwierdzamy ustawienia Edytowane 14 Lutego przez remiq
Rekomendowane odpowiedzi