Hęcior Opublikowano 7 Września 2024 Opublikowano 7 Września 2024 Czy też tak macie że pomimo że siodło jest wygodne macie dobre wkładki to i tak po dłuższej jeździe pali was tyłek? Ja znalazłem tanie siodło accenta ale po całym dniu w siodle piekło już mnie w cztery litery a na drugi dzień jeszcze musiałem pokręcić 75 km w bólach nawet sudokrem na drugi dzień nie pomógł.Czy znajde swój ideał na ktorym będę mógł siedzieć 24h czy powinienem też zbić wagę bo obecnie mam 84kg
Greg29 Opublikowano 8 Września 2024 Opublikowano 8 Września 2024 Z idealnym siodłem jest jak ze świętym Graalem - ciągle poszukujemy, jedni mają szczęście i znajdują szybko, nawet pierwsze, czasem fabryczne jest wygodne, a inni szukają całe życie. Ile tyłków tyle idealnych siodeł
chilika Opublikowano 11 Września 2024 Opublikowano 11 Września 2024 Idealne siodło istnieje, ale dla każdego jest to inne siodełko od czasu jak dobrałam sobie idealne siodełko, nie jeżdżę z wkładką - jest zbędna.
Hęcior Opublikowano 11 Września 2024 Autor Opublikowano 11 Września 2024 Macie jakiś top ranking siodełek na długie dystanse jeżeli ma to znaczenie rower MTB
liftlodz Opublikowano 11 Września 2024 Opublikowano 11 Września 2024 Bisaddle Regulowane siodło na (prawie) każdą d...
Rekomendowane odpowiedzi