Gość Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Ostatnio wpadła mi w oko odzież pod marką Force. Czeska firma, posiadają asortyment od stóp do głów - buty kolarskie, skarpety, spodenki, koszulki, rękawiczki, kurtki, kaski nawet. Cenowo wypadają bardzo korzystnie w stosunku do konkurencji, a designem moim zdaniem nie odbiegają za bardzo. Ktoś zna ich produkty? Jak z jakością, trwałością? Edytowane 4 Października 2017 przez Gość
Azzader Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 Mam jedynie lampki force i nie mam żądnych zastrzeżeń do nich )
pitmax Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 mam buty MTB SPD 2 gi sezon i polecam z ręką na sercu, wymieniłem jedynie klamry, ale to zużywa się we wszystkich butach
firefoks Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Robią też koła, widelce a nawet ramy. Oczywiście wszystko w Chinach.
pitmax Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 "cały świat wyprodukowano w Chinach"
Gość Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 No zdziwiłbym się, jakby wszystko produkowali ręcznie w ślicznej manufakturze pod Pragą. Ale pomijając wyzysk państwa środka i produkcję za miskę ryżu - warto się brać za te produkty, czy nie warto?
IOO Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Jakość jest przyzwoita, nie ma się co czepiać.
Franz Mauer Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Ja uzytkuje pedały MTB zastrzaskowe od prawie 2 sezowów, w tym Himalaje. Proste w obsłudze i niezawodne w działaniu, a do tego jeszcze dość tanie, a ich odpowiednikiem może mogą być XTR, które sa prawie trzykrotnie droższe. Miesiąc temu kupiłem i testuję keirownicę karbonową płaską Force Team (jak narazie nic nie mogę jej zarzucić, a jeśli się sprawdzi to może keidyś szaprnę sięna wersję Ultralight).
Red Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Ostatnio wpadła mi w oko odzież pod marką Force. Czeska firma, posiadają asortyment od stóp do głów - buty kolarskie, skarpety, spodenki, koszulki, rękawiczki, kurtki, kaski nawet. Cenowo wypadają bardzo korzystnie w stosunku do konkurencji, a designem moim zdaniem nie odbiegają za bardzo. Ktoś zna ich produkty? Jak z jakością, trwałością?Mam spodenki na szelkach B38. Jakość okej, wygodna wkładka. Minusem jest bark silikonowych ściągaczy zapobiegających podwijania się nogawek. Rozmiarowka cóż... Moja budowa zupełnie nie przystaje to oferowanej. Kupiłem XL aby mieć dłuższe nogawki (nie są tak długie jakbym chciał) więc spodenki zamiast ładnie przylegać wiszą jakbym miał bycze jaja. L-ka pasuje lepiej ale wtedy nogawka ja 1/3 uda jak u panienki. mam buty MTB SPD 2 gi sezon i polecam z ręką na sercu, wymieniłem jedynie klamry, ale to zużywa się we wszystkich butachMam drugi sezon jedne klamry więc nie, nie zużywa się we wszystkich butach. Generalnie marka Force jest "taka sobie", przystępna cenowo i właściwie alternatywa dla Polskiego Accent'a ale na pewno nie konkurencja.
Rekomendowane odpowiedzi