Leopold14 Opublikowano 18 Lipca 2024 Opublikowano 18 Lipca 2024 Nowy czujnik prędkości 2 generacji dziwnie się zachowuje. Jadę spokojnie a pokazywana prędkość skacze 30, nagle 44, zaraz 20 itd. Nie ważne czy sam się skalibruję czy wpiszę ręcznie obwód koła dzieje się to samo. Dla porównania testowałem czujnik MAGENE, to samo. Używam Edge 830.
jack78 Opublikowano 18 Lipca 2024 Opublikowano 18 Lipca 2024 Stawiam że nie masz połączenia z czujnikiem, a te głupie odczyty są z GPS licznika.
Leopold14 Opublikowano 18 Lipca 2024 Autor Opublikowano 18 Lipca 2024 Jak nie mam połączenia? Normalnie mogę go dodać jak każdy inny czujnik.
jack78 Opublikowano 18 Lipca 2024 Opublikowano 18 Lipca 2024 (edytowane) Ja tak miałem z Magene S3, dodawał się, ale po jakimś czasie tracił połączenie z licznikiem i wtedy dostawałem odczyty z GPS. Jadąc w lesie, albo między wysokimi budynkami miałem takie skoki prędkości. Wymieniłem czujnik na nowy Magen S3+ i jak ręką odjął. Ale zacznij od wymiany baterii w czujniku. Edytowane 18 Lipca 2024 przez jack78
Rekomendowane odpowiedzi