Skocz do zawartości

Bryton S800

Tomasz78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem brtyon S800 i chciałem go połączyć z aplikacją Komoot. Niestety bez rezultatu. Ma ktoś na to sposób?

Opublikowano

A ten Bryton to ma obsługiwać koomot czy tak teraz dopiero pytasz po zakupie ?, zawsze lepiej się upewnić przed zakupem. Nie posiadam wiedzy czy są softy do rootowania Brytona i czy jest to możliwe.

Koomot.thumb.jpg.71f188938274ae9fce5b9f2b3c411689.jpg

Opublikowano

Tak ma się z nim łączyć bo nawet na stronie komoot jest instrukcja ale nie umie ich połączyć 

Opublikowano (edytowane)

No to nie pomogę, musisz robić wg. instrukcji, czasami tak bywa że "łapie" dopiero za którymś tam razem, pozostaje mi życzyć cierpliwości. 

znalazłem

edit: Pewnie chodzi o to co w czerwonych ramkach, ciekawe czy nie potrzeba subskrypcji do odblokowania funkcji. 

Edytowane przez multijumper
Opublikowano

Sam dochodzę do wniosków że lepiej jest kupić coś od Garmina np. bo oszczędza się na nerwach względem kompatybilności, na szczęście używam koomota tylko na telefonie, oczywiście z jednym darmowym regionem (mapką), ale gdyby mnie kiedyś naszło (w co wątpię) to wybór byłby prosty. Prawdopodobnie pokierowałeś się samą możliwością sparowania nie wnikając w szczegóły, teraz wystarczy tylko dołożyć grosza jak pisze kolega wyżej, z drugiej strony pewnie bym wolał pewnie od razu odblokować PRO zwiększając funkcjonalność.

Opublikowano

Mam wykupiony cały świat bo miałem w promocji a i tak nie chce się łączyć . A miało byś tak ładnie i prosto.

Opublikowano

No to inna rozmowa, coś musiałeś przeoczyć, postaraj się jeszcze raz przeczytać tą konfigurację i spróbować raz kolejny, jak nic z tego nie wyjdzie pisz na suport. 

Opublikowano (edytowane)

1.Otwierasz aplikacje Bryton Active

2.Klikasz w ikonkę na dole(druga z prawej)

3.Klikasz w Połączone konta

4.Klikasz w Komoot

5. Automatyczna synchronizacja aplikacji Bryton Active z aplikacją Komoot. W czasie  synchronizacji zostaniesz poproszony o zalogowanie się do aplikacji Komoot.

Screenshot_20240714_141623_Active.thumb.jpg.5b0ebc8387fcb187900f4c7c550762b3.jpgScreenshot_20240714_144428_Active.thumb.jpg.9f27591f411ac7d8f8dc55672c7f7c7e.jpgScreenshot_20240714_141648_Active.thumb.jpg.0eb73a4aacaf4352e69abb0f4ab61b0b.jpg

Edytowane przez Yarooo
Opublikowano

No i tak robiłem tak cały czas bez efektu mieli i mieli i nic 

A pisałem już do komoot i bryton o pomoc dwa tygodnie temu i nic 

Opublikowano

Mam za każdym razem 

Już nawet już odinstalowałem bryton i go na nowo zainstalowałem i nic 

Opublikowano

No właśnie teraz czytałem no ja mam tylko ten jeden problem mam nadzieję że w końcu przejdę to 

Opublikowano

Stwórz trasę w aplikacji Komoot i pobierz ją.  Z folderu pobrane przenieś ją do aplikacji Bryton Active. Trochę na około, ale robi się to bardzo szybko.Screenshot_20240717_161951_AndroidSystem.thumb.jpg.56e07942bae1daff0496b1cda1fe807e.jpg

Opublikowano

Tak już robiłem i nie ma problemu tylko się apki nie chcą połączyć 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jest dobrze po aktualizacji bryton połączył się z komotto😁