Mirao Opublikowano 2 Lipca 2024 Opublikowano 2 Lipca 2024 Szukam roweru MTB w cenie do 4000 Trasy - asfalt, lasy, pola, wały - więc właściwie wszystko. Na wycieczki z dzieciakami jak i na samotne wypady. Ogólnie amatorsko robimy 200-300 km miesięcznie. Mam 184cm i 110 kg Wiem za niski jestem do mojej wagi. Czytałem już na wielu grupach, i ta jest ostatnia jaką sprawdzam, bo wskazówki były rożne, nawet że jestem za gruby na rower Albo, że to kiepski sprzęt bo nie najnowszy - to też nie jest fajne. Nie każdy potrzebuje najnowszych nowinek w rowerze. Są też tacy, którzy jeżdżą amatorsko Poniżej zebrałem listę w -+ cenie jaka mnie interesuje. Wyraźcie proszę swoje opinie i może coś doradzicie. Dziękuję za Rometa i Rockstara. Tak wiem, dobre, dobry osprzęt, ale moje doświadczenia z tymi firmami nie są najlepsze. Canondale Trail 5 GT Avalanche Trek Marlin 7 gen 3 Unibike Link Kros Level 5, 6 Giant Talon SPECIALIZED Rockhopper Comp 29 SENSA MERANO EVO SLE 2024 Canyoin Grand 6 Author Solution XC 29 Scott Scale 980 Black Merida Big Nine 300 lite Cube Attention Slx Silvergrey N Lime 29 2023 KELLYS Spider 90 M 29 Możecie coś podpowiedzieć czy to dobry wybór? A może są lepsze? w tej cenie
Rekomendowane odpowiedzi