janek69 Napisano 3 Październik 2017 Udostępnij Napisano 3 Październik 2017 Mam pytanie, do czego jest potrzebny ten otwór ? Znajduje się po obu stronach tylnego widelca . Odnośnik do komentarza
Azzader Napisano 3 Październik 2017 Udostępnij Napisano 3 Październik 2017 Na moje to otwory technologiczne dla lakierników 1 Odnośnik do komentarza
janek69 Napisano 3 Październik 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Październik 2017 45 minut temu, Azzader napisał: Na moje to otwory technologiczne dla lakierników A już myślałem, że mi błotniki w sklepie ukradli Odnośnik do komentarza
egzo23 Napisano 3 Październik 2017 Udostępnij Napisano 3 Październik 2017 A nie odprowadzenie wody z rurki? Chociaż taki otwór często jest od wewnętrznej strony rurki. Ale to żadna reguła. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Azzader Napisano 3 Październik 2017 Udostępnij Napisano 3 Październik 2017 One mogą wiele funkcji spełniać:) podczas spawania również się robi takie otwory żeby powietrze miało gdzie uciekać i nie pomagało w odkształcaniu materiału:) Odnośnik do komentarza
janek69 Napisano 3 Październik 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Październik 2017 19 minut temu, egzo23 napisał: A nie odprowadzenie wody z rurki? Chociaż taki otwór często jest od wewnętrznej strony rurki. Ale to żadna reguła. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Otwory są gwintowane, już sam nie wiem . Odnośnik do komentarza
egzo23 Napisano 3 Październik 2017 Udostępnij Napisano 3 Październik 2017 To może mocowanie bagażnika? Tylko miejsce dziwne. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
janek69 Napisano 3 Październik 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Październik 2017 4 minuty temu, egzo23 napisał: To może mocowanie bagażnika? Tylko miejsce dziwne. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Bardziej stawiałem na błotnik , rower to Merida Scultura 903. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi