gosia7 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Gdzie mogę kupić w Łodzi osłonę na przednią zębatkę rozstaw śrub 10.5 cm.?
multijumper Opublikowano 6 Czerwca 2024 Opublikowano 6 Czerwca 2024 A nie jest to przypadkiem BCD104 ? (może podaj konkretnie co to za korba lub daj zdjęcie) Ja bym kupował na znanym serwisie handlowym, sklepy często mają spory narzut ze względu na lokal, chcesz zwykłą osłonkę plastykową czy coś w rodzaju rockringu ?.
gosia7 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zwykła osłona w zupełnosci wystarczy, problem w tym,że podczas jazdy pękła i symbol nie jest czytelny
multijumper Opublikowano 7 Czerwca 2024 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Moim zdaniem będzie to rozmiar BCD104 (cztery śruby ?), bardzo popularny zresztą, tak jak napisałem szukaj na serwisach.
multijumper Opublikowano 7 Czerwca 2024 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Nie ma za co, prawdopodobnie oryginału i tak nie znajdziesz ale jakiś zamiennik pewnie będzie, przeglądałem grafikę ale nic takiego nie widziałem, ostatecznie szukaj po symbolach które powinny być na ramionach korby po wewnętrznej stronie, powinna tam się znajdować marka korby, rozmiar oraz jej symbol.
Rekomendowane odpowiedzi